Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Bilantul pentru 2016-2017 in domeniul pariurilor sportive

(P) Finala Champions League din Cardiff a pus punctul sezonului sportiv 2016-2017, iar in domeniul pariurilor sportive acest eveniment a adus unele date cu adevarat entuziasmante, in special in ceea ce se refera la prima parte, din 1 ianuarie pana la 16 aprilie 2017.

Datele despre aceasta perioada sunt deja complete si arata ca a avut loc o sporire semnificativa a pariurilor plasate.

O crestere exponentiala de 22% in comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent. Asadar, 2017 chiar daca s-a pornit ca un an de tranzitie (intre 2016 - anul Europenelor de fotbal in Franta, Cupa America si Olimpiada; si 2018 - an in care vor fi mondialele in Rusia) s-a demonstrat a fi unul dintre cele mai favorabile sezoane de pana acum.
Pariurile sportive in Romania sunt tot mai populare, in special in ceea ce tine de fotbal si Liga I. Sezonul care s-a inchis nu demult a fost important si din punct de vedere al statisticii, pentru ca, clubul Viitorul Constanta, echipa creata de Hagi, a castigat pentru prima data un campionat.

Asadar, urmatorul sezon sportiv va oferi mari oportunitati pentru Viitorul, in special cu Champions League unde echipa va trebui sa se confrunte cu unele dintre cele mai puternice si cotate echipe din Europa.

Chiar daca datele trebuie inca elaborate si trebuie analizate in totalitate, pana la acest moment putem observa efortul depus de principalii operatori din sector, care sunt prezenti in Romania si deja de cativa ani si care gestioneaza un numar tot mai mare de pariuri, in special ce tin de fotbalul profesionist, utilizand tot felul de informatii utile de pe casa de pariuri 888sport.ro, printre aspectele cele mai interesante care fac din sectorul betting-ului unul unic, este sistemul de cote online, care trebuie sa fie inteles foarte bine pentru a putea plasa pariul cel mai bine.
De obicei credem ca, daca cota este mica, spre exemplu in jur la 1.30, rezultatul competitiei este clar. Dar de fapt acesta este un siretlic utilizat de agentii de pariuri, pe care un jucator bun trebuie sa-l evite. Cotele sunt de fapt unele previziuni care reflecta intentiile jucatorilor.

Acest lucru inseamna ca daca la o anumita competitie, sa spunem echipa care se plaseaza pe locul intai jucand cu o echipa de pe ultimele locuri, cotele pentru echipa de pe locul intai vor fi intotdeauna foarte mici. Insa, statistic vorbind, acest lucru nu inseamna ca rezultatul competitiei este deja hotarat.

De fapt, anume atunci cand rezultatele competitiei par evidente, se pot obtine cele mai bune castiguri. Este un aspect pe care un jucator profesionist trebuie sa il cunoasca bine si sa il ia in consideratie inainte de a plasa pariul. Referitor la 2017-2018, sunt prevazute noutati in ceea ce tine de ameliorarea cotelor pentru cei care doresc sa plaseze pariuri online.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 17 Iulie 2017, ora 12:29
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 292 ori

Cele mai citite