Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Formula 1 > stiri Formula 1
A   A   A

Schimbare istorica in Formula 1

Schimbare istorica in Formula 1
Foto: formula1.com
Vietnamul va gazdui in premiera un Mare Premiu de Formula 1 in anul 2020, la Hanoi, au anuntat oficial miercuri responsabilii celui mai important campionat din lume rezervat sporturilor cu motor, informeaza Reuters.

"Suntem incantati sa anuntam ca Hanoi-ul va gazdui un Grand Prix de Formula 1. De cand ne-am implicat in acest sport, in 2017, am discutat despre dezvoltarea unor noi orase de destinatie, pentru a mari atractivitatea Formulei 1, iar Marele Premiu al Vietnamului este o realizare a acestei ambitii", a declarat Chase Carey, presedintele si directorul executiv al Formulei 1.

Contractul semnat de cele doua parti se intinde pe mai multi ani, iar Grand Prix-ul vietnamez va debuta in 2020 "cu o cursa palpitanta pe strazile din inima orasului" Hanoi, se precizeaza intr-un comunicat dat publicitatii miercuri de oficialii "Marelui Circ".
Vietnamul devine astfel prima noua destinatie pentru Formula 1, dupa ce grupul Libery Media a preluat controlul acestui acestei competitii, in cursul anului trecut.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 13:00

 Articol citit de 4756 ori

Citeste si: