Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Formula 1 > piloti
A   A   A

Scene incredibile in Formula 1: Doi piloti, aproape de bataie la finalul cursei

Scene incredibile in Formula 1: Doi piloti, aproape de bataie la finalul cursei
Foto: Captura video Twitter
Doi piloti de Formula 1 au fost aproape de a se lua la bataie dupa cursa din Brazilia.

Totul a plecat de la un incident petrecut in timpul cursei, atunci cand Sebastian Ocon, de la Force India, l-a scos de pe circuit pe Max Verstappen, de Rel Bull.

Ocon rula pe pozitia a 16-a si nu i-a facut loc lui Verstappen, liderul cursei, iar olandezul a sfarsit prin a fi scos in afara circuitului.

Dupa final, Verstappen a mers extrem de nervos intr-un vestiar al celor de la FIA in care se aflau mai multi piloti, printre care si Ocon, si i-a reprosat acestuia incidentul.

Verstappen nu a ezitat sa il impinga de mai multe ori pe Ocon, un incident mai serios fiind aplanat la interventia stewarzilor.

Dupa acest incident, Ocon a explicat ca a incercat sa revina in acelasi tur cu liderul si a crezut ca poate face acest lucru pentru ca acea cauciucuri noi si era foarte rapid.
Verstappen a fost in continuare nervos, sustinand ca rivalul sau este "un idiot".

Potrivit celor de la Daily Mail, comisarii de cursa au decis ulterior sanctionarea olandezului cu doua zile de munca in folosul comunitatii in beneficiul FIA.

There was contact on the track, and a bit off it too 😡 #BrazilGP 🇧🇷 #F1 pic.twitter.com/OajZ1UM4lL- Formula 1 (@F1) 11 noiembrie 2018

M.D.
Facebook ShareTweet
 Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 10:35

 Articol citit de 4303 ori

Citeste si: