Fiul lui Michael Schumacher impresioneaza pe toata lumea

Vineri, 19 Octombrie 2018, ora 11:53
5553 citiri
Fiul lui Michael Schumacher impresioneaza pe toata lumea
Foto: Instagram/Mick Schumacher

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) s-a declarat convins ca Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, care a devenit saptamana trecuta campion european de Formula 3, va calca pe urmele tatalui sau si va ajunge in Formula 1, competitia fanion a sportului automobilistic, informeaza AFP.

"Sunt 100% sigur ca va fi un alt Schumacher in Formula 1. In primul rand, datorita numelui sau, dar si pentru ca face o treaba foarte buna", a declarat Hamilton, joi, la Austin (Texas), unde va avea loc in acest weekend Marele Premiu al Statelor Unite.

"Daca as avea un copil dornic sa piloteze, sunt sigur ca ar putea ajunge in Formula 1 gratie numelui pe care il poarta, chiar daca nu ar avea nivelul necesar. Insa Mick isi face bine treaba si este un baiat bun. A petrecut cateva weekend-uri cu echipa, cred ca anul trecut, si a fost foarte atent. Are talent, ca si tatal sau, asa ca nu cred ca numele sau este o povara. Si ar fi excelent pentru acest sport", a adaugat britanicul, aflat foarte aproape de castigarea celui de-al cincilea sau titlu mondial in "Marele Circ".

Spaniolul Fernando Alonso, dublu campion mondial de Formula 1, impartaseste acest punct de vedere, considerand ca pe Mick Schumacher il recomanda atat rezultatele de pana acum, cat si talentul sau de pilot. "Ar fi bine sa putem revedea numele Schumacher in Formula 1. Vom vedea ce ii va aduce viitorul. Nu trebuie sa fie supus unei presiuni suplimentare fata de cea pe care o are deja", a spus Alonso.

Primul sau titlu international ii aduce lui Mick Schumacher, nascut pe 22 martie 1999, puncte pretioase in obtinerea "Super licentei", document indispensabil pentru a putea pilota in Formula 1.

Fiul septuplului campion mondial de Formula 1 nu este legat pentru moment de nicio echipa din categoria regina a automobilismului. El urmeaza sa concureze anul viitor in Formula 2.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Mick Schumacher, #fiu Michael Schumacher , #stiri Formula 1