Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Formula 1 > stiri Formula 1
A   A   A

Accident ingrozitor la startul Marelui Premiu din Abu Dhabi, la Formula 1. Masina unui pilot s-a rostogolit prin aer (Video)

Accident ingrozitor la startul Marelui Premiu din Abu Dhabi, la Formula 1. Masina unui pilot s-a rostogolit prin aer (Video)
Foto: Twitter / Formula 1
Un accident cu adevarat ingrozitor ce putea avea urmari grave pentru unul dintre pilotii din "Marele Circ" a avut loc duminica in cursa de pe circuitul Yas Marina, din cadrul Marelui Premiu al Emiratelor Arabe Unite, ultima cursa din sezonul 2018 a Campionatului Mondial.

Incidentul a avut loc la debutul cursei arabe, in chiar primul tur, cand Niko Hulkenberg din Germania (pilot la Renault), la capatul unui duel cu francezul Romain Grosjean (concurent al echipei Haas) s-a izbit puternic de parapetul de protectie, masina practic fiind aruncata si rostogolindu-se de doua ori prin aer (vezi foto articol), ulterior izbucnind si un incendiu in partea din spate a monopostului, stins rapid.

Comisarii de cursa au intervenit cat se poate de repede, monopostul a fost intors in pozitia sa naturala, iar "Safety Car-ul" a intrat pe pista si a oprit desfasurarea normala a cursei, pana cand pista a fost curatata, vreme de 5 tururi.
Hulkenberg a iesit, din fericire, teafar si constient din masina sa extrem de avariata, toata lumea putand rasufla usurata dupa cateva momente de panica.

Marele Premiu de la Abu Dhabi a inceput cu Lewis Hamilton in pole-position, pilot englez care deja a castigat matematic acest Campionat Mondial.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 25 Noiembrie 2018, ora 16:05
 Autor:Dan Alexandru

 Articol citit de 5467 ori

Citeste si: