Evenimentul de lansare a platformei web MOWE UP

Comunicat de presa
Vineri, 22 Iunie 2018, ora 12:20
10425 citiri

Proiectul "Promovarea mobilitatii fortei de munca in randul angajatilor si persoanelor inactive", codul 16.4.2.052, programul transfrontalier INTEREG V-A Romania - Bulgaria 2014-2020 - 28 iunie 2018, ora 11.00, Ruse, Hotel Dunarea.

Platforma www.moweup.eu este un instrument inovator care va ajuta oamenii din regiunea transfrontaliera Romania - Bulgaria sa isi aleaga sau sa isi schimbe cariera profesionala punand la dispozitie informatii utile si materiale video care au legatura cu ocuparea fortei de munca si mobilitatea acesteia.

La eveniment vor fi prezentate scopul, continutul si functionalitatea acestei platforme.

De asemenea vor fi prezentate:

  • Cercetarile "Lumea oportunitatilor de cariera" si "Lumea competentelor"
  • Instrumente pentru auto-evaluarea personalitatii, intereselor individuale, abilitatilor, stiintelor si posibilitatilor de dezvoltare a carierei.
  • Prezentarea video a celor mai cautate 10 profesii din regiunea transfrontaliera Romania-Bulgaria
  • Sfaturi video pentru gasirea unui loc de munca, pregatirea unui CV, pregatirea si prezentarea unui interviu de angajare.
  • Biblioteca care contine instrumente si informatii utile pentru dezvoltarea carierei si mobilitatea fortei de munca.

Este asigurat transportul gratuit din toate zonele din regiunea transfrontaliera Bulgaria - Romania.

Organizarea calatoriei pentru participantii romani va fi efectuata de la Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura din Constanta, din Bdul Alexandru Lapusneanu nr. 185A, Constanta.

Liderul de proiect este Camera de Comert si Industrie din Dobrici.

Pentru mai multe informatii despre organizarea calatoriei si a evenimentului va rog sa contactati coordonatorul de proiect: Adriana Barothi, coordonator de proiect pentru CCINA Constanta telefon + 40 241 618475, e-mail: adriana.barothi@ccina.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#platforma online MOWE UP , #fonduri UE