Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Florin Iordache > justitie
A   A   A

Comisia Iordache isi va suspenda lucrarile doar in cele 3 zile de doliu national. Senator PSD: Ne-am facut de ras

Comisia Iordache isi va suspenda lucrarile doar in cele 3 zile de doliu national. Senator PSD: Ne-am facut de ras
Foto: Arhiva Ziare.com
Comisia Iordache, care dezbate Legile Justitiei, isi va suspenda lucrarile doar in cele trei zile de doliu national, 14, 15 si 16 decembrie.

Joi dimineata s-a aprobat in comisie propunerea facuta de Nicolae Moga, senator PSD.

"Ne-am facut de ras, sa nu mai continuam sa ne facem de ras. Sa lasam furia, sa lasam supararea la o parte si sa ne facem treaba pentru care suntem aici. Sunt de acord cu colegii din Opozitie ca in perioada de doliu national sa suspendam lucrarile din comisie. Va rog sa primiti din partea mea scuze pentru toate iesirile necontrolate de ieri", a spus Moga cu referire la injuriile colegului sau Serban Nicolae, care a jignit incredibil o colega de la USR.

Senatorul Iulia Scanteie (PNL) a sustinut suspendarea totala a dezbaterilor pana dupa inmormantarea regelui Mihai, dar majoritatea a respins aceasta propunere.
Apoi, acelasi senator PNL a cerut suspendarea lucrarilor si in data de 13 decembrie, cand, potrivit programului anuntat de Casa Regala, membrii Parlamentului pot merge la Castelul Peles pentru a aduce un ultim omagiu regelui Mihai, insa si aceasta propunere a fost respinsa de majoritate.

In primele doua ore de dezbateri de joi nu s-a decis nimic referitor la Legile Justitiei, pentru ca au existat doar dispute pe procedura si referitoare la circul de ieri din Parlament si protestele din strada.

Iata relatarea referitoare la protestele de ieri, dar si circul cu scandal si injurii din Parlament.

Citeste si Marton Arpad (UDMR) compara protestatarii de la Parlament cu minerii din '90 si pe USR cu Ion Iliescu
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:56
 Autor:Bogdana Boga

 Articol citit de 3859 ori

Citeste si: