Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
FCSB > stiri FCSB
A   A   A

Oferta de 5 milioane de euro pentru un jucator de la FCSB

Oferta de 5 milioane de euro pentru un jucator de la FCSB
Foto: Twitter/Bogdan Planic
FCSB a primit trei oferte tentante pentru fundasul sarb Bogdan Planic.

Gigi Becali a refuzat insa propunerile, chiar daca erau intre 3 si 5 milioane de euro, anuntand ca aparatorul in varsta de 26 de ani poate pleca in schimbul a 10 milioane de euro, atat cat e clauza de reziliere.

"Am avut 3 oferte concrete pentru Planic, oferte clare, echipele erau din top 5 campionate din Europa. Baiatul stie ce inseamna un club mare si stie ca jucatorii nu se vand asa, dupa 6 luni, ca ciorapii. A inteles, nu sunt probleme. Am vorbit cu baiatul, l-am pregatit psihic, pentru ca ofertele zapacesc jucatorii. Clubul a zis ca nu este de vanzare", a spus Zvonko Milojkovic pentru Digi Sport.

"Fiecare club are strategia lui. Mi se pare logic, pentru ca el tine apararea acolo. Asa ca le-am transmis celor care l-au dorit sa nu imi mai trimita oferte. Baiatul s-a concentrat in pregatire, in amicale. El nici nu m-a mai intrebat de oferte. Sumele oferite au fost intre 3 si 5 milioane de euro. Singura suma pe care ar putea pleca si care nu se poate refuza, este de 10 milioane de euro, ceea ce reprezinta clauza de reziliere", a adaugat impresarul.
Bogdan Planic a ajuns la FCSB in vara anului trecut, de la Vojvodina, in schimbul a 300.000 de euro.

36 de meciuri a jucat Planic pentru FCSB in sezonul precedent, reusind un gol si un asist.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 12 Iulie 2018, ora 14:07

 Articol citit de 5486 ori

Citeste si: