Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Ipoteza lansata de directorul tehnic al FRF: Fuzioneaza FCSB cu o alta echipa?

Ipoteza lansata de directorul tehnic al FRF: Fuzioneaza FCSB cu o alta echipa?
Foto: Hepta.ro
Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, Mihai Stoichita, a lansat o ipoteza complet neasteptata intr-un moment in care FCSB se afla in conflict deschis cu Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua.

Stoichita spune ca s-a intalnit cu oficialii echipei CSA Steaua si, in urma acestei discutii, nu exclude o fuziune cu FCSB.

"Sunt la curent cu orice se intampla la ambele echipe Steaua. Vineri m-am vazut cu Lacatus, cu Tica Danilescu. Inca de acum un an am spus ca solutia este reasamblarea celor doua echipe. Nu-l suporti pe Becali, dar trebuie sa fii rational si eficient.

Este posibil ca cele doua echipe sa se uneasca. Atat cei de la Armata cat si cei din jurul lui Gigi Becali au intelepciune si stiu ce este mai bine pentru un club care va deveni de cateva ori mai mare", a spus Mihai Stoichita la Digi Sport.
FCSB si CSA Steaua se afla in conflict deschis de mai bine de cativa ani. Echipa lui Gigi Becali a pierdut marca Steaua si a fost obligata sa isi schimbe numele in FCSB.

De asemenea, pe rol exista un proces in care CSA Steaua solicita despagubiri in valoare de 37 de milioane de euro din partea FCSB.

Pe fondul acestui conflict, CSA Steaua si-a infiintat in aceasta vara o echipa de fotbal ce activeaza in Liga 4.

Totusi, in actuala structura, CSA Steaua nu ar putea evolua in Liga 1 intrucat legea sportului nu ii permite, iar aceasta este si motivul pentru care Stoichita crede ca va avea loc o fuziune.

C.S.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 07 Decembrie 2017, ora 08:03

 Articol citit de 8553 ori

Citeste si: