FCSB l-a transferat pe Diogo Salomao - oficial

Marti, 16 Iulie 2019, ora 15:40
3020 citiri
FCSB l-a transferat pe Diogo Salomao - oficial
Foto: Facebook/FCSB Official

FCSB a oficializat, marti, transferul mijlocasului portughez Diogo Salomao.

Fostul jucator al lui Dinamo a semnat un contract valabil pe un an si va avea un salariu lunar de 15.000 de euro.

"FCSB anunta ca Diogo Ferreira Salomao va imbraca tricoul echipei noastre in sezonul 2019-2020.

Atacantul in varsta de 30 de ani a semnat marti contractul cu FCSB si va incepe antrenamentele alaturi de noii sai colegi. Diogo va purta numarul 24.

Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!

Diogo Ferreira Salomao este un jucator nascut pe 14 septembrie 1988, la Amadora (Portugalia) si care a inceput fotbalul la Estrella Amadora. A trecut, de-a lungul carierei, pe la Casa Pia, Real SC si Sporting Clube de Portugal, ultimul club cedandu-l, in doua randuri, sub forma de imprumut, la RC Deportivo la Coruna. Intre 2016 si 2017 a evoluat pentru RCD Mallorca, pentru ca in vara lui 2017 sa ajunga la FC Dinamo Bucuresti, pentru care a jucat in 61 de partide, a inscris de 15 ori si a oferit 17 pase de gol. In perioada februarie-mai 2019 a evoluat pentru Al-Hazm, din Arabia Saudita", se arata intr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a "ros-albastrilor".

"Am fost foarte fericit cand am fost contactat de FCSB, deoarece am considerat aceasta drept o recunostinta a lucrurilor bune pe care le-am facut in Romania. Am venit la un club mare si voi face tot posibilul pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivele. Am toate conditiile pentru a performa aici, astfel incat abia astept sa ma bucur de fotbal alaturi de noii mei colegi. Sper sa castig titlul de campion si sa am si evolutii foarte bune in acest an", a spus Diogo Salomao pentru site-ul oficial al lui FCSB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#FCSB transfer Diogo Salomao, #FCSB oficial Diogo Salomao , #stiri FCSB