Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Bogdan Vintila ii raspunde lui Victor Piturca

Sambata, 21 Decembrie 2019, ora 14:06
4553 citiri
Bogdan Vintila ii raspunde lui Victor Piturca
Foto: captura

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintila, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca isi doreste sa incheie anul cu o victorie in fata Universitatii Craiova, in partida din etapa a 22-a a Ligii I, pentru ca ultima impresie este cea care conteaza.

"Asteptam cu nerabdare acest joc pentru ca vrem sa ne continuam drumul catre locul I. Vrem sa incheiem anul cu un rezultat pozitiv in fata Craiovei, ultima impresie conteaza. Ne dorim sa castigam cele trei puncte maine seara. Universitatea Craiova este o echipa puternica, o echipa cu jucatori si un antrenor foarte valorosi si tocmai de aceea ne dorim victoria pentru ca ea ne da si masura valorii noastre. O victorie ne-ar consolida pozitia in clasament, prezenta in play-off. Craiova are jucatori care pot face diferenta, dar ca joc al echipei nu vreau sa comentez. Trebuie sa jucam doar la victorie. Cele trei puncte puse in joc vor da o stare de incrancenare pe teren, dar noi ne dorim sa jucam un fotbal bun si sa castigam", a spus tehnicianul.

"Aristidis Soiledis va juca in meciul cu Universitatea Craiova, nu am spus asta niciodata, dar o spun acum. El este pregatit, dar nu zic si pe ce post va juca", a adaugat Vintila.

Antrenorul sustine ca nu a calculat cate puncte a castigat FCSB de la instalarea sa in functie: "Sincer sa fiu cand am venit la FCSB nu m-am gandit pe ce loc vreau sa ajung la final de an, dar imi doream sa dau incredere jucatorilor mei. Asta a fost obiectivul meu principal cand am venit aici. Sa le demonstrez jucatorilor ca sunt buni si ca pot mult mai mult. Nu am calculat cate puncte am strans, dar e bine ca suntem acolo. Pentru noi a fost un parcurs normal".

Referitor la declaratia lui Victor Piturca, antrenorului formatiei Universitatea Craiova, cel are a spus ca patronul Gigi Becali conduce de fapt echipa FCSB, Bogdan Vintila a afirmat: "Eu il respect pe domnul Piturca, dar ca sa fie un razboi psihologic acesta ar trebui continuat. Iar eu nu continui nimic. Am incercat de cand sunt aici sa am un comportament adecvat. Pe mine din pepeni nu ma mai poate scoate nimic. Eu vreau sa avem toti respect pentru ceilalti colegi. Eu imi vad de treaba mea. Eu nu am de ce sa ma simt jignit, e parerea unui om, atat".

Echipa de fotbal FCSB intalneste, duminica, de la ora 20:00, pe teren propriu, formatia Universitatea Craiova, intr-o partida contand pentru etapa a 22-a a Ligii I, ultima care se va disputa in acest an.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Bogdan Vintila conferinta, #Bogdan Vintila raspuns Piturca, #Bogdan Vintila FCSB Craiova , #stiri FCSB