Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Facebook > utilizatori
A   A   A

Platformele Facebook au picat timp de 3 ore: Probleme inclusiv la WhatsApp si Instagram in mai multe tari UPDATE

Platformele Facebook au picat timp de 3 ore: Probleme inclusiv la WhatsApp si Instagram in mai multe tari UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com
Aplicatia de mesagerie Whatsapp si retelele de socializare Instagram si Facebook au fost indisponibile, duminica, in mai multe tari din lume.

Downdetector a anuntat ca, incepand cu 11.30, ora Londrei, utilizatorii au inceput sa anunte erori intalnite pe cele trei aplicatii detinute de compania lui Mark Zuckerberg.

Whatsapp nu permitea trimiterea si nici primirea de mesaje, iar Instagram si Facebook nu afisa update-uri ale utilizatorilor, potrivit 20minutos.es.

Defectiuni au fost semnalate in Marea Britanie, Spania, Italia, Portugalia, Cehia, Austria, Singapore, Emiratele Arabe Unite si anumite zone din SUA.

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!
Ultima defectiune de acest gen a avut loc in urma cu o luna, cand serviciile Facebook si Instagram nu au functionat 22 de ore, aceasta fiind cea mai indelungata perioada de indisponibilitate cu care s-a confruntat compania condusa de Mark Zuckerberg.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 14 Aprilie 2019, ora 17:03

 Articol citit de 3435 ori

Citeste si: