Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Facebook > utilizatori
A   A   A

De ce a picat Facebook miercuri seara

De ce a picat Facebook miercuri seara
Foto: Arhiva Ziare.com
O modificare in configurarea serverelor a fost cauza problemelor intampinate de toate serviciile Facebook miercuri si in cursul noptii de miercuri spre joi.

Facebook a emis prima comunicare oficiala cu privire la cauzele care au stat la baza indisponibilitatii serviciilor sale de la mijlocul acestei saptamani, dupa ce intr-o prima faza, inainte de rezolvarea problemei, a spus doar ca nu este vorba de un atac cibernetic.

Intr-o postare pe propria pagina din cadrul propriei retele sociale, Facebook cere scuze pentru faptul ca multi utilizatori nu au putut accesa serviciile companiei si da vina pe o modificare a setarilor unor servere.

Facebook nu arata cat de complicata a fost problema si de ce a durat totusi atat de mult pana la rezolvarea acesteia.
Cel putin 14 ore, incepand din jurul orei 18:00, ora Romaniei, serviciile Facebook, inclusiv Instagram, Messenger si WhatsApp, nu au fost disponibile deloc sau au fost disponibile doar partial.

Problema, care a afectat utilizatori din intreaga lume, s-a manifestat diferit in cadrul produselor Facebook. Spre exemplu, unii utilizatorii WhatsApp puteau sa trimita si sa primeasca mesaje scrise, dar nu si imagini.

Conform serviciului de monitorizare Downdetector, indisponibilitatea din aceasta saptamana a fost cea mai lunga si mai ampla din istoria Facebook.

Reteaua sociala Facebook si Instagram au fiecare peste doua miliarde de utilizatori lunari. Facebook Messenger a depasit si el un miliard de utilizatori, in vreme ce WhatsApp este folosit de mai bine de 1,2 miliarde de utilizatori.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 15 Martie 2019, ora 07:45

 Articol citit de 4191 ori

Citeste si: