Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Europa > Bulgaria
A   A   A

Barbatul arestat dupa uciderea jurnalistei bulgare si-a recunoscut vina

Barbatul arestat dupa uciderea jurnalistei bulgare si-a recunoscut vina
Foto: Facebook/Victoria Marinova
Barbatul arestat in ancheta privind uciderea jurnalistei bulgare Victoria Marinova si-a recunoscut vina si vrea sa ramana in detentie in Germania, afirma mama acestuia.

"Mi-a spus ca era beat, ca nu isi aminteste nimic, a inceput sa planga", a declarat mama suspectului, citata de postul bulgar de televiziune NOVA.

Aceasta a precizat ca fiul ei vrea sa ramana in detentie in Germania, intrucat se teme pentru viata lui daca va fi adus intr-o inchisoare din Bulgaria.

Severin Nadejdov Krasimirov, in varsta de 21 de ani, din orasul bulgar Ruse, este principalul suspect in cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova. Barbatul a fost arestat in Germania.

Presupusul asasin al jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit in Germania prin Romania, imediat dupa comiterea crimei, a anuntat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria.
"Exista un barbat arestat pentru crima. Numele lui este Severin Krasimirov si are 21 de ani. A fost urmarit in trei orase din Germania. ADN-ul lui a fost gasit la locul crimei", a informat miercuri prim-ministrul bulgar Boyko Borissov.

Premierul a mai spus ca nu este o crima care a fost "comandata", iar Bulgaria a avut intotdeauna o presa libera.

Totodata, el si-a exprimat dezamagirea fata de relatarile din presa internationala in ce priveste uciderea jurnalistei, afirmand ca bulgarii au din nou o reputatie proasta, Bulgaria alaturandu-se Maltei si Slovaciei, tari in care au fost ucisi jurnalisti de investigatie, iar presa internationala scrie despre acest lucru.

Citeste si:
Presa bulgara: Un nou suspect in cazul jurnalistei ucise a fost retinut in Germania. ADN-ul se confirma 100%Politia din Ruse sustine ca romanul retinut in cazul uciderii jurnalistei bulgare nu are calitatea de suspectNoi detalii de la autoritatile bulgare despre jurnalista ucisa la Ruse
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 11 Octombrie 2018, ora 17:27

 Articol citit de 8714 ori

Citeste si: