Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Eugen Tomac > partidul Miscarea Populara
A   A   A

Cine va fi candidatul PMP la Cotroceni? Un om care a fost mereu aproape de Basescu

Cine va fi candidatul PMP la Cotroceni? Un om care a fost mereu aproape de Basescu
Foto: Arhiva Facebook/ Eugen Tomac
Eugen Tomac sustine ca la prezindetiale, din partea PMP, va candida o persoana care i-a fost mereu apropiata fostului presedinte Traian Basescu.

Seful PMP nu ia personal in calcul o candidatura.

"Nu, nu iau in calcul o asemenea candidatura, dar in clipa de fata, PMP este intr-o analiza profunda si in discutii destul de avansate cu oameni apropiati de PMP sau de presedintele Basescu, care sunt convins ca pot face o figura frumoasa la alegerile din toamna (...)

In mod obligatoriu, sunt oameni care au fost intotdeauna aproape de presedintele Basescu, in mod special in timpul mandatelor de presedinte", a declarat Eugen Tomac pentru RFI Romania.

Liderul PMP a mai spus ca partidul vrea sa vina cu "un candidat care sa faca diferenta fata de tot ceea ce exista in spatiul public ca posibili candidati".
"Ii asigur pe toti cei care ne-au votat si pe toti cei care asteapta un altfel de candidat din partea dreptei ca PMP-ul este aproape de a-l prezenta pe cel care poate obtine un numar de voturi chiar mai mare decat Dancila", a adaugat Tomac.

Citeste mai multe despre Candidatul PMP pentru Cotroceni? Tomac: Un om care a fost mereu aproape de presedintele Basescu pe site-ul RFI Romania.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 12 Iulie 2019, ora 10:24

 Articol citit de 4868 ori

Citeste si: