Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Eugen Orlando Teodorovici > ministrul Finantelor
A   A   A

Ministrul de Finante spune ca va elimina poprirea conturilor: Este o abordare agresiva

Ministrul de Finante spune ca va elimina poprirea conturilor: Este o abordare agresiva
Foto: Arhiva Hepta.ro
Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat ca pana la finalul anului intentioneaza sa elimine masura de proprire a conturile romanilor, afirmand ca este o abordare agresiva a statului.

"Nu te poti uita in ochii unui roman simplu, care n-are niciun fel de instrument de aparare. O sa dispara aceasta abordare agresiva din partea statului. Poprirea aceasta dispare. Nu o sa mai gaseasca romanul un cont blocat pe neasteptate.

Nu se poate ca o persoana cand pleaca intr-o excursie in strainatate se trezeste ca nu poate sa-si acceseze conturile pentru ca, pentru o suma minora, cineva i-a a blocat toate conturile. Asta dispare pana la sfarsitul acestui an", a declarat Eugen Teodorovici, miercuri seara, la Antena 3.
Eugen Teodorovici vrea sa elimine si lista cu datornicii persoane fizice publicata de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), precizand ca aceasta "lista a rusinii" este o "masura comunista care induce ura intre semeni".

Cardul de masa Up Dejun este versiunea moderna si simplificata a tichetului de masa. Ai 0 lei costuri la emiterea cardurilor si economisesti pana la 37% fata de o crestere salariala in bani. Afla mai multe AICI!

"Lista rusinii o vom elimina. Este o masura comunista, induce ura intre semeni. Nu trebuie sa punem o lista a rusinii pe gard. Ce ma intereseaza pe mine daca vecinul meu are datorii? Este treaba autoritatilor. La firme, da, sunt de acord sa fie publicata", a precizat ministrul.
Ministrul Finante a mai afirmat ca reformele continua dar ca in acest moment nu vrea sa dea mai multe detalii pentru ca "oamenii sunt invidiosi pe masurile care se iau".

Citeste si:

Teodorovici arata cum va lua Fiscul banii de la Iohannis pentru casa din Sibiu, dar recunoaste din nou ca imobilul nu e in proprietatea statuluiPNL il acuza pe Teodorovici ca pregateste executarea silita a milioane de romaniRomanii au datorii la stat de 15 miliarde de lei, pe persoana fizica. Ce spune Teodorovici
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 22:34
 Autor:Irina Olteanu

 Articol citit de 5380 ori

Citeste si: