Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Emil Boc > Primaria Cluj
A   A   A

Emil Boc si ambasadorul britanic au inaugurat o cabina telefonica, la Cluj

Emil Boc si ambasadorul britanic au inaugurat o cabina telefonica, la Cluj
Foto: Romtelecom
Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii, prezent la Cluj cu ocazia zilelor orasului, a inaugurat o cabina telefonica tipic londoneza, in prezenta primarului Emil Bloc.

Harris a dezvelit impreuna cu edilul cabina telefonica de culoare rosie, amplasata pe "Aleea Oraselor Infratite" de pe malul stang al Somesului, acolo unde se afla mai multe simboluri reprezentative pentru orasele cu care Clujul este infratit, transmite agentia Mediafax.

Cabina telefonica londoneza se vrea a fi, la fel ca picturile aduse din orasul Suwon (Coreea de Sud), un sabot olandez de mari dimensiuni sau o masa de bronz din Namur (Belgia), un simbol al legaturii dintre Londra si Cluj.

"Acest cadou din partea Ambasadei Marii Britanii este un simbol al contributiei britanice in Cluj. Clujul este un oras deosebit, ospitalier, foarte primitor, unde britanicii se simt ca acasa. Noi suntem aici, in Cluj, o comunitate britanica care a investit mult, nu numai bani, dar si pasiune si idei", a declarat diplomatul britanic, prezent la zilele orasului Cluj-Napoca, ce se desfasoara in perioada 24-31 mai.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 26 Mai 2013, ora 18:30

 Articol citit de 1374 ori

Citeste si: