Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Elon Musk > Tesla
A   A   A

Visul lui Elon Musk devine realitate: Calatorii gratuite pe sub Los Angeles (Video)

Visul lui Elon Musk devine realitate: Calatorii gratuite pe sub Los Angeles (Video)
Foto: Captura YouTube/Mashable
Cand anunta ca are de gand sa construiasca, pe sub Los Angeles, tuneluri prin care oamenii sa poata calatori rapid, fara sa mai piarda ore bune in ambuteiaje, multi credeau ca Elon Musk nu e deloc realist, ca traieste intr-o lume paralela, SF. Iata ca geniul miliardar se tine de cuvant.

Boring Company, una dintre afacerile miliardarului, alaturi de Tesla sau Space X, a terminat deja de construit primul astfel de tunel, lung de 4,3 kilometri, facand astfel primul pas catre o noua modalitate de transport in metropola, arata Mashable.

Elon Musk insusi a facut anuntul pe Instagram, unde a postat si o calatorie virtuala prin tunel.

First Boring Company tunnel under LA almost done! Pending final regulatory approvals, we will be offering free rides to the public in a few months. Super huge thanks to everyone that helped with this project. Strong support from public, elected officials & regulators is critical to success. As mentioned in prior posts, once fully operational (demo system rides will be free), the system will always give priority to pods for pedestrians & cyclists for less than the cost of a bus ticket. A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on May 10, 2018 at 6:49pm PDT
Miliardarul a scris ca mai sunt cateva autorizatii de obtinut, insa a mentionat ca sprijinul din partea publicului, oficialilor si nu numai a fost unul "puternic".

Musk a mai scris ca, in urmatoarele luni, oamenii vor putea calatori gratuit prin aceste tunele in capsulele puse la dispozitie pasagerilor si ciclistilor, acestia urmand sa fie primii beneficiari ai proiectului. Ulterior, si autoturismele vor putea circula pe aici.

Cat despre cost, acesta va fi "mai mic decat pretul unui bilet de autobuz", a mai anuntat Elon Musk.

Prima oara cand a vorbit despre acest proiect, cu ani in urma, Elon Musk spunea ca ideea i-a venit cand era blocat in trafic.Citeste si Elon Musk a ales un roman pentru a construi trenul viitorului
A.P.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 15 Mai 2018, ora 09:49

 Articol citit de 7422 ori

Citeste si: