Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Economie > infrastructura
A   A   A

Tudose spune ca face autostrazi de 10 miliarde de euro, sa putem iesi din tara

Tudose spune ca face autostrazi de 10 miliarde de euro, sa putem iesi din tara
Foto: Arhiva Ziare.com
Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seara, ca Guvernul are in plan construirea de noi tronsoane de autostrazi, el precizand ca este vorba de proiecte in valoare de 10 miliarde de euro.

"Vom scoate Romania din zona in care a fost in ultimii 27 de ani, cu o autostrada de la Ungheni la Iasi, in zona Oituzului pana la Brasov, si de acolo sa se conecteze cu restul, sa putem iesi din tara. Apoi, un drum rapid sau autostrada care sa plece din Suceava spre Focsani, prin Buzau, pana la Bucuresti o parte si cealalta parte spre Constanta", a declarat Mihai Tudose, la Antena3.

Premierul a amintit si despre "o autostrada despre care nu s-a vorbit, care sa plece din Bucuresti - Craiova - Caras Severin - Timisoara".
"Si la sud de Carpati tot tara nostra este. Toate acestea sunt discutate cu BERD, cu Banca Mondiala si ne apucam de treaba. Am vobit si la Bruxelles, o sa vorbim si noi cu domnul presedinte Junker. Este vorba de 10 miliarde de euro. Intre timp, trebuie sa continue si sa incepem efectiv anul asta Brasov - Bucuresti, ca sa fie gata. Asta in domeniul infrastructurii rutiere", a mai spus premierul.

Citeste si:
Inaugurarea autostrazii Sebes-Turda intarzie din nou. Explicatiile CNAIRMinisterul Transporturilor se lauda ca va repara 35 kilometri din Autostrada Soarelui in 3 ani. Lucrarile incep, desigur, varaMinistrul Transporturilor e contrazis de un ONG: O minciuna gogonata. In 2018 ar putea fi terminati doar 83,6 kilometri de autostradaAutostrada Unirii: Tehnic putem, financiar avem, politic nu vrem
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 08:59

 Articol citit de 5868 ori

Citeste si: