Tu cum iti ajuti cultura sa creasca?

Advertorial
Luni, 04 Noiembrie 2019, ora 15:41
13953 citiri
Tu cum iti ajuti cultura sa creasca?

(P) Culturile de toamna, supuse la multi factori de stres, au de trecut peste o iarna capricioasa. Pentru eliminarea efectelor negative, refacere si start rapid in vegetatie, Plyaminol este solutia perfecta.

Este un biostimulator organic cu 30% continut de aminoacizi liberi, se poate aplica atat foliar cat si la nivelul radacinilor.

Ajuta la formarea unor plante viguroase si contribuie la cresterea potentialului lor de productie si a calitatii acesteia.

Se recomanda a fi utilizat in orice situatie de stres, la care sunt supuse culturile in timpul perioadei de vegetatie.

El ajuta plantele sa se refaca rapid dupa efectele negative ale factorilor de stres (inghet, seceta, grindina, exces de umiditate, transplantare, fitotoxicitate cauzata de erbicide sau fungicide etc.). Tratamentul cu PLYAMINOL activeaza si intensifica procesele fiziologice din plante.

Spectru si mod de actiune

PLYAMINOL se utilizeaza la o gama foarte larga de culturi de camp, cum ar fi cerealele paioase, rapita, porumbul sau floarea-soarelui.

Tratamentele pot fi efectuate toamna, dupa rasarirea completa a culturii, la desprimavarare, pentru inlaturarea rapida a efectelor gerului din timpul iernii, sau in perioada de vegetatie, premergator perioadelor de seceta sau exces de precipitatii.

La culturile legumicole, pepeni verzi, sfecla de zahar si cartofi, se utilizeaza dupa transplantare sau pe acele culturi ce pornesc mai greu in vegetatie.

Scopul acestor tratamente este de a creste vigoarea plantelor, stimularea formarii elementelor de productie si imbunatatirea calitatii recoltei.

Mod de utilizare

Culturi de camp (grau, orz, rapita, porumb, ovaz): 1,3 l/ha, se pot efectua 1 -2 tratamente foliare, toamna sau primavara, se poate administra impreuna cu alte produse fitosanitare.

Tratamentele din toamna vizeaza recuperarea intarzierilor de crestere, inradacinarea profunda a plantelor si marirea rezistentei la iernare.

La cereale paioase tratamentul cu PLYAMINOL stimuleaza formarea unul numar suplimentar de frati pe planta, a numarului de splce/m2 si a numarului de boabe in spic.

La culturile de legume, pomi fructiferi, vita de vie, pepeni verzi:

- 100-150 ml/ha in 100 I apa pentru tratamente follare. Se pot efectua intre 2 sl 4 tratamente la interval de 2 saptamani.

- 2,5-5,0 l/ha pentru tratamente prin fertirigare. Tratamentele se pot efectua incepand cu transplantarea, apoi inaintea infloririi, la inceputul formarii fructelor sl in perioada de crestere a acestora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#solutii protejare culturi agricole, #biostimulator organic Plyaminol , #agricultura