Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Economie > FMI
A   A   A

Seful biroului FMI din Varsovia devine reprezentantul regional al FMI pentru Romania

Seful biroului FMI din Varsovia devine reprezentantul regional al FMI pentru Romania
Foto: Arhiva Ziare.com
Fondul Monetar International (FMI) a anuntat, joi, ca, incepand cu 1 septembrie, Romania si Bulgaria vor fi coordonate de catre Biroul Reprezentantei Regionale a FMI pentru Europa Centrala si de Est, cu sediul central la Varsovia, Polonia, iar Nadeem Ilahi, in prezent seful biroului din Varsovia, va coordona si birourile din Bucuresti si Sofia.

Reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria a fost, pana in prezent, Alejandro Hajdenberg.

"Nadeem Ilahi, in prezent seful biroului din Varsovia, va coordona birourile din Bucuresti si Sofia, care raman deschise. Urmare incheierii mandatului, domnul Hajdenberg se reintoarce la Washington, in conformitate cu politicile standard de rotatie a cadrelor ale FMI", se arata in comunicat.
Inaintea pozitiei sale actuale, Ilahi a fost sef de misiune pentru Bosnia si Hertegovina, Albania si Muntenegru, si a lucrat de asemenea in Egipt, Kazahstan, Republica Kargaza si Azerbaidjan.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Activitatea sa de cercetare s-a concentrat pe redemararea convergentei in Europa de Est prin lanturile de valoare globale; efectele economice ale emigratiei asupra statelor din Europa Centrala, de Est si Sud-Est; natura si implicatiile contagiunilor internationale; si rolul macroeconomic al fondurilor petroliere", se arata in comunicat.
Inainte de a se alatura FMI in anul 2000, Ilahi, originar din Pakistan, a detinut pozitii in invatamantul superior la Universitatea McGill din Canada si Universitatea Lahore pentru Stiintele Managementului din Pakistan. El detine licenta si doctoratul Universitatii din California.
Facebook ShareTweet
 Joi, 29 August 2019, ora 12:08

 Articol citit de 566 ori

Citeste si: