Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

In Ialomita, pestei porcine i s-a asternut covorul rosu, in plin camp

In Ialomita, pestei porcine i s-a asternut covorul rosu, in plin camp
Foto: Arhiva Facebook/Camelia Tabacu
Daca tot n-au reusit sa previna aparitia pestei porcine africane, autoritatile din Ialomita i-au intins un covor rosu, pe o sosea, in mijlocul campului.

O imagine postata pe retelele de socializare arata clar cat de pregatite sunt, de fapt, autoritatile din tara noastra sa faca fata epidemiei de pesta porcina africana.

Mai exact, din cauza ca nu reusesc sa impiedice raspandirea bolii, autoritatile au facut un filtru din covoare imbibate cu dezinfectant, pe care le-au intins pe o sosea, in plin camp. Si cum n-au avut, probabil, doar covoare la culoarea asfaltului, autoritatile au folosit si unul rosu, din iuta.E greu de spus acum cat de eficient va fi acest filtru, in conditiile in care virusul pestei porcine nu inainteaza doar pe sosele, ci si pe dealurile din stanga si dreapta drumului, unde autoritatile n-au mai instalat niciun filtru.
Citeste si:
Gospodarii dintr-un sat din Tulcea stau de 3 zile cu porcii morti de pesta in batatura. Autoritatile scapa boala de sub control, pe zi ce treceCum se plimba porcii prin tara in plina epidemie de pesta: Se vand pe Internet chiar de langa focar si nimeni nu verifica transporturilePesta porcina se extinde alarmant! Sacrificarile de animale ar putea incepe, curand, in alte 5 judetePeste 3.500 de animale din Delta Dunarii, in pericol sa fie exterminate de autoritati
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 10 August 2018, ora 15:28
 Autor:Gabriel Kolbay

 Articol citit de 5640 ori

Citeste si: