Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Salariatii de la Statistica s-au revoltat si acuza atat Guvernul, cat si Opozitia: Realitatea este cea din cifrele INS
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 13:52
Angajatii Institutului National de Statistica sunt revoltati de faptul ca politicieni de la Putere si de la Opozitie pun la indoiala buna credinta si rezultatele muncii lor, in interesul propriilor...
16.04.2018, 14:15 -MacGigi :nu stiu pentru cine lucreaza ins, dar stiu sigur ca nu vor publica
nimic pana nu semneaza vasilica :)
eua i-as obliga sa scrie toate cifrele cu caractere romane, ca sa inteleaga si saraca vasilica sau bietul daddy.
à propos de cifre romane, nu stiu cum se va descurca daddy cu virgula lui...
16.04.2018, 14:39 -corleone :MacGigi
Re: cifrele cu caractere romane. Prea greu. E adevarat, 2020 ar fi MMXX, dar cu altele e mai greu.
Eu as propune ca toate numerele sa fie convertite in sistem binar. Cred ca e un pic mai usor sa citeasca 11111100100...
16.04.2018, 13:51 - :"Ba pe-a mea...Ba pe-a ta!"
Eu o cred pe Olguta!

"Cifrele prezentate de Institutul National de Statistica de multe ori nu corespund cu cele de la Ministerul Muncii, deoarece INS lucreaza cu metoda sondajului, a declarat miercuri seara ministrul de resort, Olguta Vasilescu, la postul public de televiziune.

"Sunt foarte multe cifre la INS care nu bat cu ceea ce avem noi in minister. Ei lucreaza dupa metoda Eurostat, prin sondaj, noi lucram cu cifre foarte exacte. De exemplu, azi somajul este sub 4%, este 3,91%. INS spune ca este peste 4%. Am vazut si luni in care il dadea la 5,1%. INS calculeaza dupa metoda sondajului, noi calculam dupa cifrele exacte", a explicat Olguta Vasilescu.

Aceasta a precizat insa ca cifrele publicate miercuri de INS referitoare la salariile din februarie sunt corecte, doar ca ar fi trebuit sa existe si o nota care sa explice motivul scaderii castigului salarial in sistemul sanitar."
16.04.2018, 17:31 -v_sile :Adica nu ii crezi pe aia de la INS
Care asta fac de ani de zile, asta e meserie lor. Colecteaza date, la analizeaza, se coreleaza cu Eurostatul. Pe astia nu ii crezi.

In schimb tu o crezi pe Olgutza, care e absolventa de filologie, specializarea italiana, care a lucrat doi ani in viata ei (ziarista in Craiova, singura ei slujba in viata reala), si care a fost bagata in politica de la 16 ani de Vadim, langa care a stat vreme de 15 ani, pana cand nu a mai intrat PRM-ul in parlament (atunci a sarit in PSD). Asta ti se pare ca stie ce spune!
16.04.2018, 14:06 -travis :Ba trolule
Tu habar n-ai despre ce vorbesti"dar iti dai cu parerea " a vorbit si nea Ion,ca si el e om".Dancila nici sa citeasca nu prea stie,de inteles nu se pune problema,si tu ii dai cu "o inteleg,ii dau crezare".Ce intelegi ba tu?I-ati pensia aia pomana platita de mine,bea-ti cafeaua de la tonomat pe care ti-o dau astia pomana postacule,si taci din gura!Auzi,"el intelege".
Intelege ca astia ne fura pe toti,si pe tine amaritule.Spune odata la o masa in familie ideile astea,sa vezi ce replici primesti.De ex incearca in famiglia largita..veri,etc.Nu ne mai obosi cu propaganda ieftina.Tu chiar crezi prostiile pe care le scrii pe aici?
16.04.2018, 13:40 -Pacifistul :Alooo...angajatii...va desfiinteaza astia
Voi aveti realitatea voastra, ei pe a lor si ei pot sa ,,comaseze" INS cu spitalul Socola si sa va faca iresponsabili...nu va puneti cu pr.ostii ca au mintea odihnita si va dovedesc
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor