Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Donald Trump > Rusia
A   A   A

Trump afirma ca SUA au o relatie "extraordinara" cu Merkel, la cateva ore dupa ce a spus ca Germania e "controlata total de Rusia"

Trump afirma ca SUA au o relatie "extraordinara" cu Merkel, la cateva ore dupa ce a spus ca Germania e "controlata total de Rusia"
Foto: Hepta.ro / Arhiva
Presedintele american, Donald Trump, a declarat miercuri ca SUA au o relatie "extraordinara" cu Germania, la cateva ore dupa ce a criticat tara pentru acordul sau privind reteaua de gaze cu Rusia, scrie Politico.

"Avem o relatie foarte, foarte buna cu cancelarul, avem o relatie extraordinara cu Germania", a declarat Trump in timpul unei conferinte de presa comuna cu cancelarul german Angela Merkel de la Bruxelles, adaugand ca au avut o intalnire foarte buna in care au discutat despre expansiunea militara si piata de schimb.

Trump declarase initial, inaintea summit-ului NATO, ca Germania este "controlata total de Rusia", adaugand ca el considera ca "este foarte trist ca Germania are un acord masiv cu Rusia privind retelele de gaze si petrol, atunci cand ar trebui sa se protejeze de Rusia".
Presedintele american facea referire la controversatul gazoduct Nord Stream 2.

De asemenea, Trump a laudat-o pe Merkel pentru "succesul ei extraordinar" si a prezis o crestere a pietei de schimb.

"Aveti un succes extraordinar si va felicit. Un succes extraordinar. Cred ca piata de schimb va creste si multe alte lucruri vor creste dar vom vedea ce se va intampla in urmatoarele luni", a declarat Trump.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 19:07

 Articol citit de 2191 ori

Citeste si: