Arnold Schwarzenegger: Trump este pur si simplu indragostit de mine, vrea sa fie ca mine

Miercuri, 11 Septembrie 2019, ora 18:47
3456 citiri
Arnold Schwarzenegger: Trump este pur si simplu indragostit de mine, vrea sa fie ca mine
Foto: captura video

Actorul si fostul guvernator al statului american California (2003-2011), Arnold Schwarzenegger, crede ca presedintele american Donald Trump este indragostit de el si vrea sa fie la fel ca el.

"Cred ca este pur si simplu indragostit de mine. Acesta este adevarul cu Trump, vrea sa fie ca mine", a raspuns actorul, atunci cand a fost intrebat despre relatia sa cu Trump, care a devenit tensionata dupa ce Schwarzenegger l-a sustinut pe John Kasich la alegerile primare din Partidul Republican.

Intr-un interviu acordat revistei Men's Health, difuzat marti, Schwarzenegger a povestit ca, in trecut, ori de cate ori s-a intalnit cu Trump la diverse evenimente cum ar fi luptele libere, actualul presedinte american "admira intotdeauna persoanele cu un corp bine lucrat" si cu talent pentru spectacol.

In mod curios, exista o similitudine evidenta intre vietile lui Trump si Schwarzenegger, in contextul in care ambii s-au facut remarcati in industria divertismentului inainte de a intra in politica: primul ca presedinte al SUA, iar al doilea ca guvernator al Californiei, cel mai populat si cel mai bogat stat din SUA.

In plus, ambii politicieni au prezentat in sezoane diferite programul de televiziune 'The Celebrity Apprentice', condus initial de Trump, care a renuntat la show pentru a se concentra pe campania electorala, dar care a criticat rezultatele slabe in ceea ce priveste audienta obtinuta incepand din 2017 de catre Schwarzenegger, care i-a luat locul pe micul ecran.

"Mereu ma plang ca Trump nu este in stare sa nu mai fie Trump si sa inceapa sa fie presedinte. Ei bine, motivul pentru care o spun este ca am vazut acest lucru la mine, nu eram in stare sa nu mai fiu Arnold si sa devin guvernator. Eram inca prizonierul lui Arnold", a explicat fostul guvernator.

"Trebuie sa fii in stare sa aduci oamenii impreuna. Dureaza mult mai mult, presupune mult mai mult efort, dar asa stau lucrurile. Daca nu-ti place, nu te bagi in politica", a conchis Schwarzenegger.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Arnold Schwarzenegger Trump republicani , #presedinte SUA
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Eram sigur ca lui Trumpie ii plac baieteii :)))