Un jucator dat afara de Dinamo, critici dure la plecarea din Romania: "Este socant ce mi s-a intamplat"

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 11:06
21845 citiri
Un jucator dat afara de Dinamo, critici dure la plecarea din Romania: "Este socant ce mi s-a intamplat"
Foto: fcdinamo.ro

Aventura fundasului francez Teddy Mezague in Romania s-a incheiat dupa doar cateva saptamani.

Adus pentru a rezolva problemele din centrul defensivei, Mezague a fost dat afara dupa doar patru meciuri si spune ca i se pare socant ce a trait in tara noastra.

"Niciodata, in cariera mea, nu a trebuit sa trec prin asa ceva. Am schimbat trei antrenori in cateva saptamani si am fost obligat sa plec dupa doar patru etape. Din pacate, am venit intr-un moment greu la echipa si nu am putut face mai mult. Asa este in fotbal, incerc sa nu fiu suparat pe cei de la Dinamo.

Am acceptat sa semnez cu Dinamo, dupa ce am discutat cu Florin Bratu. El mi-a spus cat de mult ma doreste in lot si ca se va baza pe serviciile mele. Apoi, m-am sfatuit cu cativa fotbalisti care au jucat sau joaca in Romania si mi-au spus ca este vorba despre unul dintre cele mai importante cluburi din Romania, ca nu o sa am ce sa regret. Totul parea ca va fi minunat, dar s-a terminat cum s-a terminat. Este socant ce mi s-a intamplat la Dinamo!", a spus Mezague pentru Fanatik.

Jucatorul in varsta de 28 de ani a mentionat ca se astepta sa aiba parte de un tratament diferit din partea antrenorului Mircea Rednic, alaturi de care a lucrat la Mouscron.

"Pe Mircea Rednic il cunosteam de la Mouscron. Acolo, el a avut incredere in mine si mi-a dat banderola de capitan. Ma asteptam ca si aici sa ma sustina. Din pacate, cred ca am fost evaluat prea rapid. Am fost judecat dupa meciul cu Calarasi, cand am facut o greseala. Eu zic ca nu a fost una foarte grava, a fost mai mult o lipsa de comunicare cu portarul echipei, astfel de lucruri se pot intampla pe parcursul unui sezon. Apoi, totul s-a rupt. Nu am vrut sa plec de la club, am vrut sa raman si sa lupt, pentru ca nu sunt genul care sa cedeze.

Nu am avut insa ce face. Pana la urma, am ajuns la un acord si am reziliat intelegerea. Nu am discutat deloc cu domnul Rednic despre situatia mea! Am vorbit doar cu presedintele David si am incheiat totul. A fost ciudat faptul ca nu am vorbit cu domnul Rednic decat putin despre latura sportiva, atunci cand a venit. Stia calitatile mele si ma gandeam ca voi avea mai mult timp sa demonstrez ce pot. Eram din ce in ce mai bine fizic si as fi putut arata cea mai buna varianta a mea", a adaugat Mezague.

Mezague a sosit la Dinamo in luna septembrie, liber de contract, perioada in care a lucrat cu trei antrenori.

C.S.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Teddy Mezague Dinamo , #stiri Dinamo
Comentarii
Poza rubencano
rubencano
rank 1