Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botosani, reactie dura despre arbitraj, dupa partida cu Dinamo: "Opriti-va, oameni buni!"

Duminica, 15 Septembrie 2019, ora 09:44
4808 citiri
Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botosani, reactie dura despre arbitraj, dupa partida cu Dinamo: "Opriti-va, oameni buni!"
Foto: Hepta.ro

Antrenorul celor de la FC Botosani, Marius Croitoru, a avut o reactie dura in ce priveste arbitrajul partidei de sambata seara din Liga 1, in deplasarea de la Dinamo Bucuresti, meci disputat pe Arena Nationala si terminat la egalitate, scor 1-1.

Un meci cu multe probleme de arbitraj, in care oaspetii au reclamat pe final de meci doua lovituri de la 11 metri clare. In plus, botosanenii au cerut si un cartonas rosu la Neicutescu, pentru o lovitura cu cotul.

Liga 1: Remiza spectaculoasa intre Dinamo si Botosani. Arbitrul a "distrus" meciul

"Din punctul meu de vedere, trebuia sa castigam clar. Am avut ocazii mari, am avut ocazii clare, nu mai spun de cel putin doua penaltiuri. Nu se poate, eu sunt echipa de play-off, echipa care vreau sa joc frumos, joc fotbal, nu mi-e frica, nu am teama, nu ma inchid si eu am doua penaltiuri clare si noi vrem sa facem fotbal. Pai cum sa fac fotbal? Cum sa fac fotbal? Cum sa fac fotbal cand am doua penaltiuri clare si arbitrul mi le scoate afara. Si el e la un metru si jumatate de faza. Nu se poate, opriti-va oameni buni! Pai eu joc cu o echipa din Bucuresti si mie imi da brigada din Bucuresti. Eu ce vina am? Ca sunt de la Botosani? Hai sa ne retragem noi din Botosani, sa ne ducem in alta tara si sa joace cine vor ei", a fost reactia dura a lui Croitoru, imediat dupa meci, pentru televiziunile aflate la zona mixta pentru interviuri.

Dinamo a revenit pe Arena Nationala dupa pauza prilejuita de concertele care au avut loc pe acest stadion din Bucuresti, insa nu a reusit sa obtina a treia victorie la rand cu Dusan Uhrin pe banca.

In clasament, Botosani e pe 6 cu 12 puncte, in timp ce Dinamo ocupa locul 9, cu 10 lungimi. Ea poate fi depasita de rivala FCSB, care are 7 puncte si va evolua duminica seara de la 21, LIVE pe Ziare.com, in deplasare in marele derbi cu CSU Craiova.

"E greseala omeneasca, sunt total de acord. Dar daca ai gresit, platesti. Plateste, pentru ca asa e normal. Eu daca nu ma duc in play-off, poate am obiectiv si ma da afara patronul. El ce obiectiv are? El trebuie sa arbitreze corect. A gresit, trebuie sa plateasca. Sa vad si eu cum plateste, ca noi antrenorii se spune ca vorbim urat. Asta e realitatea, cand pe fata iti face in acest hal ce sa fac? Sa il aplaud? Bravo, e bine ce ai facut. Nu pot, suntem oameni si noi", a mai adaugat fostul jucator stelist la adresa arbitrului George Radulescu, cel care a comis atatea greseli in aceasta partida.

D.A.

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#reactie dura antrenor FC Botosani meci, #Marius Croitoru atac dur arbitraj meci , #stiri Dinamo
Comentarii