Un politician roman din Marea Britanie imparte eugenii in cartierul lui Farage: Pe mine ma vreti vecin? (Video)

Vineri, 23 Mai 2014, ora 17:23
4526 citiri
Un politician roman din Marea Britanie imparte eugenii in cartierul lui Farage: Pe mine ma vreti vecin? (Video)
Foto: The Guardian

Tommy Tomescu, un dentist roman din Marea Britanie care candideaza pentru Parlamentul European din partea Partidului Europenilor, i-a raspuns intr-un mod "autohton" liderului britanic Nigel Farage.

Presedintele partdiului nationalist UKIP a spus ca ar fi ingrijorat daca un grup de romani s-ar muta langa casa lui, asa ca Tomescu a mers in cartierul in care locuieste Nigel Farage pentru a vedea daca si vecinii lui sunt de aceeasi parere, relateaza The Guardian.

Tommy Tomescu i-a servit pe vecinii lui Farage cu prajituri Magura si eugenii, britancii aratandu-se prietenosi si spunand ca "suntem cu totii oameni si nu conteaza de unde venim".

Tommy Tomescu: dentistul roman din Marea Britanie care il infrunta pe Nigel Farage - Interviu

Acesta a mers si in barul de cartier pe care il frecventeaza Nigel Farage, iar cei aflati acolo au marturisit ca nu au absolut nicio problema cu romanii.

In plus, Tomescu a declarat pentru BBC ca liderul britanic ar trebui sa fie sanctionat penal pentru afirmatiile pe care le-a facut la adresa romanilor.

Din Partidul Europenilor, infiinatat recent si condus de Tommy Tomescu, fac parte mai multi imigranti romani in Marea Britanie. Formatiunea politica isi propune sa lupte, printre altele, pentru integrarea imigrantilor in statele Uniunii Europene.

Partidul, sustinut si de romanul care a "invadat" Marea Britanie

Partidul este promovat si de Victor Spirescu, cunoscut atat in Romania, cat si peste granite drept primul roman care "a invadat" Marea Britanie in prima zi dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari, pe 1 ianuarie 2014.

Romanii din Marea Britanie isi fac partid: Trebuie sa-i infruntam pe cei agresivi (Video)

Noul partid vine ca un raspuns la criticile aduse imigrantilor din Regat si isi propune sa promoveze drepturile lor in tarile europene. Chiar daca stie ca grupul politic nu va avea un electorat numeros, Spirescu sustine ca ideea partidului este alta.

"Nu conteaza cine voteaza, partidul a fost format pentru ca trebuie sa ii infruntam pe cei agresivi cu imigrantii, oamnenilor din comunitarea noastra le este frica uneori sa spuna ca sunt din Roamania", a declarat Victor Spirescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
#Tommy Tomescu Marea Britanie, #politician romani eugenii Marea Britanie, #politician roman Farage , #romani Marea Britanie