Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

O romanca a disparut in Italia: Familia o cauta si face apel la cei care ar putea sa ajute

Duminica, 30 Decembrie 2018, ora 19:50
7961 citiri
O romanca a disparut in Italia: Familia o cauta si face apel la cei care ar putea sa ajute
Foto: Arhiva personala

O romanca plecata la munca in Italia a disparut de 9 zile, iar familia face un apel in speranta ca va putea fi gasita.

Rodica Hornea, in varsta de 54 de ani, a disparut in seara zilei de 21 decembrie. Femeia ingrijea o familie de batrani din orasul Caserta si se pregatea sa revina in tara pentru a petrece Sarbatorile alaturi de familie.

Ultimul contact cu familia a avut loc in dimineata zilei de 21 decembrie, cand a pus la punct ultimele detalii inaintea intoarcerii in tara.

De aici insa urmeaza o poveste invaluita in mister si disperare pentru familia femeii. Rodica Hornea nu a mai ajuns in Romania de Sarbatori, astfel ca rudele s-au alarmat.

Au incercat sa o sune, dar telefonul era inchis. Apoi, au incercat sa ia legatura cu rudele batranilor italieni de care avea grija, insa nici nepotii acestora nu au raspuns la telefon.

Intr-un final, prin intermediul unei romance ce a lucrat in acea zona, rudele batranilor italieni au transmis ca Rodica Hornea s-a lovit de o etajera, a alunecat si s-a lovit in zona capului. Nepotii batranilor ar fi dus-o astfel la hotelul Amadeus din Caserta, in ideea ca a doua zi (pe 22 decembrie) va pleca spre Romania.

Motivul pentru care au dus-o la hotel in loc de spital nu este insa clar deoarece rudele batranilor italieni au refuzat sa mai ofere explicatii familiei romancei.

In aceste conditii, familia Rodicai Hornea a luat legatura cu Ambasada Romaniei din Italia si cu Politia locala, care a inceput o ancheta, insa de noua zile femeia este de negasit.

Din informatiile oferite Ziare.com de familia Rodicai Hornea, femeia ar mai fi fost vazuta ulterior in gara din Caserta si ulterior in Roma. Aceste informatii nu sunt insa si confirmate oficial de autoritati.

Familia Rodicai transmite insa ca, in urma accidentului suferit in Italia, femeia a suferit pierderi de memorie.

Cei care au vazut-o pe Rodica Hornea in ultimele zile sau au informatii pot lua legatura cu fratele ei, Nicusor Hornea, la numarul de telefon 0767.516.048. De asemenea, la sectia de politie italiana Dugenta se desfasoara o ancheta, iar numarul de contact este 0824978002.

C.S.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Rodica Hornea disparuta Italia, #femeie disparuta Italia, #romanca disparuta Italia , #romani Italia