Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Romani tinuti ca in lagar in Germania - doi dintre ei au murit, iar MAE verifica situatia (Video)
Miercuri, 13 Iunie 2018, ora 17:07
Ministerul de Externe face verificari dupa ce in presa au aparut informatii despre sute de romani care traiesc in conditii inumane in Bonn, Germania, dupa ce doi dintre ei au murit. Site-ul
14.06.2018, 10:01 -dragos_66 :Acestea sunt conditiile in aceste tari ,,civilizate"
N-o sa mai gaseasca nimic.
In urma cu patru decenii, ziaristul german Gunter Wallraff s-a deghizat in imigrant turc (si-a colorat si pielea) si a scris o carte ,,Ganz unten" in care arata complicitatea politicienilor cu patronii si conditiile demne de lagarele naziste sau de Gulag in care munceau si traiau multi imigranti.
In ,,civilizata" Danemarca lucratorii agricoli sunt tinuti in corturi , cu acces limitat la apa curenta si utilitati. Pentru asta li se percepe taxa.
13.06.2018, 21:29 -MosGerila :"Romani tinuti ca in lagar in Germania" :))))))))))
Cunosc foarte bine Germania si toate tarile inconjuratoare. Nu am vazut niciodata ghetouri de acest gen decat in Italia si Franta, in zone sub-urbane, sub poduri, sau pe langa zone dezafectate, casa nu spun gropi de gunoi.

Cert, cei care stau in blocurile germane din video, trebuie sa fie cetateni romani !
Dar poate ca sunt romani care au o anumita particularitate. Am vazut foarte putini romani in Occident care poarta rufe colorate ca cele agatate direct pe gard :))) In general, un roman stie sa-si construiasca o sarma de uscat rufele sau le usuca in masina de uscat... nu-si pune pantalonii verzi pe gardul inconjurator sau la fereastra...

Va las sa gasiti originea etnica a acestor romani, care "sunt tinuti ca in lagar"... in Germania.
13.06.2018, 19:07 -Te-o :Vina fundamnetala a faptului ca romanii sunt paria Europei e a PSD!
In loc sa jefuiasca si sa risipeasca pe pomeni populiste banii tarii,mai bine ar face investitii masive in autostrazi,scoli,canalizari si asfaltari in mediul rural,spitale etc.
In acest mod ar crea sute de mii de locuri de munca retinand in tara pe romanii care pleca unde vad cu ochii, impinsi de mizeria mentinuta de dragnea si gasca lui!
Straniu este faptul ca mafia PSD-ALDE-UDMR este votata masiv,exact de cetatenii aflati in cele mai inapoiate zone din tara!
Cat de "educati"si "civilizati"sunt,am vazut la Bucuresti,dupa mizeria de nedscris,lasata in urma parodiei de miting neo ceausist organizat de dragnea si camarila sa!
Daca cineva incearca diversiunea"da, da' si ceilalti..."se inseala!
Economia romaneasca s-a dezvoltat radical dupa admiterea tarii in UE si resursele actuale sunt mult mai mari decat cele "ante-europene"!Teo
13.06.2018, 20:53 -memorex :vina fundamentala e ca le mancati lebedele
si faceti "r a ha tu ri" dupa statuile din parcuri
13.06.2018, 19:00 -Tome :" Refugiații " ...
..nici nu trebuie să muncească !
Dacă ar trăi in aceleași condiții sau ar trece prin aceleași situații, s-ar spune că li s-au incălcat drepturile !
Lucru ingrozitor !
13.06.2018, 17:21 -Cronos :daca au acceptat sa ramana in Germania nu poti sa spui
decat ca in lagarele din Gemania aveau conditii mai bune ca in tara natala!
13.06.2018, 18:04 -roion :Nu vad !!!
Nu vad unde scrie "Arbeit macht frei" (Munca te face liber) !!!
Nu vad Cosurile cu fumul negru iesind continuu !!!
...
13.06.2018, 18:35 -amerikaine :Hahahahaha
Daca stateau in tara si se inbolnaveau mureau oricum in rromanika .In rromanika mor peste 60 de mii romani anual din cauze nestiute. Medicii nostri niste probe de medici nu gasesc raspunsurile .Ma lasi ma cu cu lagarele? Va duc eu in niste sate prin rromanika de ai sa spui ca esti in lagare sau mai rau .
13.06.2018, 17:58 -amerikaine :Adevarul
Romanii plecati afara fara contracte suporta toate muzeriile,ei fiind condamnati in rromanika la saracie si mizerie. Pleaca din tara din cauza disperarii, nu stiu cat o sa mai suportam mizeria de acasa, politicienii romani pur si simplu ne gonesc din tara , sincer nu mai astept nimic bun de la tara asta de doi lei .
Versiuni: mobil  /  Web
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor