Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Daniel Ghita > stiri Daniel Ghita
A   A   A

Morosanu, inca o replica pentru Daniel Ghita: Vin cu o oferta concreta, restul sunt scuze

Morosanu, inca o replica pentru Daniel Ghita: Vin cu o oferta concreta, restul sunt scuze
Foto: Facebook/ Catalin Morosanu
Morosanu a venit cu o replica la replica lui Daniel Ghita dupa ce, joi, a anuntat ca a acceptat provocarea celui poreclit "Samuraiul".

Luptatorul care si-a facut propria gala de lupte spune ca a facut o oferta concreta pentru ca duelul sa aiba loc si acuza tabara lui Ghita are numai scuze.

"Am acceptat provocarea. Vin cu o oferta concreta, restul sunt scuzele lor. Niciodata nu am spus ca sunt cel mai bun, intotdeauna am luptat pentru fanii mei, asa cum o voi face pana cand ma voi retrage. Niciodata nu am fost invidios pe succesul unui alt roman, nici nu voi fi", a transmis Morosanu.

Daniel Ghita a provocat recent mai multi luptatori romani, acestia fiind Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi si Raul Catinas. Dupa un dialog suburban cu Catinas, primul care i-a acceptat provocarea, Ghita a primit promisiunea de a lupta si cu Morosanu.
Acesta din urma a conditionat lupta de desfasurarea ei in gala Dynamite, pe care a infiintat-o in acest an.

Daniel Ghita, de cealalta parte, nici nu vrea sa auda de gala lui Morosanu si propune ca duelul sa aiba loc in luna ianuarie, intr-un eveniment neutru.

Ramane de vazut daca cei doi se vor mai infrunta pana la urma sau daca totul va ramane la nivel declarativ.

Citeste si:

Catalin Morosanu i-a dat raspunsul final lui Daniel Ghita, dupa amenintarile primiteDaniel Ghita, enervat la culme de raspunsul primit din partea lui Catalin Morosanu
M.D.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 16:55

 Articol citit de 9018 ori

Citeste si: