Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Daniel Ghita > stiri Daniel Ghita
A   A   A

Morosanu, inca o replica pentru Daniel Ghita: Vin cu o oferta concreta, restul sunt scuze

Morosanu, inca o replica pentru Daniel Ghita: Vin cu o oferta concreta, restul sunt scuze
Foto: Facebook/ Catalin Morosanu
Morosanu a venit cu o replica la replica lui Daniel Ghita dupa ce, joi, a anuntat ca a acceptat provocarea celui poreclit "Samuraiul".

Luptatorul care si-a facut propria gala de lupte spune ca a facut o oferta concreta pentru ca duelul sa aiba loc si acuza tabara lui Ghita are numai scuze.

"Am acceptat provocarea. Vin cu o oferta concreta, restul sunt scuzele lor. Niciodata nu am spus ca sunt cel mai bun, intotdeauna am luptat pentru fanii mei, asa cum o voi face pana cand ma voi retrage. Niciodata nu am fost invidios pe succesul unui alt roman, nici nu voi fi", a transmis Morosanu.

Daniel Ghita a provocat recent mai multi luptatori romani, acestia fiind Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi si Raul Catinas. Dupa un dialog suburban cu Catinas, primul care i-a acceptat provocarea, Ghita a primit promisiunea de a lupta si cu Morosanu.
Acesta din urma a conditionat lupta de desfasurarea ei in gala Dynamite, pe care a infiintat-o in acest an.

Daniel Ghita, de cealalta parte, nici nu vrea sa auda de gala lui Morosanu si propune ca duelul sa aiba loc in luna ianuarie, intr-un eveniment neutru.

Ramane de vazut daca cei doi se vor mai infrunta pana la urma sau daca totul va ramane la nivel declarativ.

Citeste si:

Catalin Morosanu i-a dat raspunsul final lui Daniel Ghita, dupa amenintarile primiteDaniel Ghita, enervat la culme de raspunsul primit din partea lui Catalin Morosanu
M.D.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 09 Noiembrie 2018, ora 16:55

 Articol citit de 9223 ori

Citeste si: