Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Dan Barna > USR
A   A   A

Dan Barna este oficial presedintele USR, a decis Curtea de Apel

Dan Barna este oficial presedintele USR, a decis Curtea de Apel
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro
Curtea de Apel a respins, miercuri, definitiv, contestatia celor 11 membri USR care nu erau de acord ca Dan Barna sa fie presedintele partidului si a dispus inscrierea acestuia in registrul partidelor politice.

"E vorba de apelul acela, stiti congresul nostru la care a fost domnul Barna contestat si noi am castigat pe fond procesul. Cei care au inceput contestarea, au facut apel si acum au castig de cauza in ambele locuri. Practic congresul nostru este validat, este corect. Este motivul pentru care BEC ne-a respins", a declarat Claudiu Nasui, miercuri, pentru Mediafax, precizand ca decizia Curtii de Apel este una definitiva.

Decizia Curtii de Apel vine la scurt timp dupa ce Biroul Electoral Central a respins protocolul de constituire al aliantei electorale "Alianta 2020 USR-PLUS", motivand ca in documente presedinti ai formatiunilor sunt Nicusor Dan si Danes Raluca, nu Dan Barna si Dacian Ciolos.
Insa Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis, vinerea trecuta, contestatia formulata de USR si PLUS impotriva deciziei BEC prin care a respins protocolul de constituire al aliantei electorale "Alianta 2020 USR-PLUS".
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 13 Martie 2019, ora 17:37

 Articol citit de 1576 ori

Citeste si: