Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Dacian Ciolos > guvern
A   A   A

Ciolos, despre scandalul din Guvern: Galceava politica ne costa pe fiecare dintre noi

Ciolos, despre scandalul din Guvern: Galceava politica ne costa pe fiecare dintre noi
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos
Dacian Ciolos, fostul premier al Romaniei, spune ca scandalul din interiorul Guvernului nu face altceva decat sa aduca deservicii tarii, deoarece membrii Executivului, chiar daca sunt numiti politic, trebuie sa lucreze in interesul Romaniei.

"Si, totusi, pentru a cata oara intr-un an de guvernare PSD-ALDE, avem parte de dispute publice intre membri ai Guvernului, care ar trebui sa lucreze ca o echipa in interesul Romaniei?! Unde sunt linistea si normalitatea promise?

Acesta galceava politica la scara nationala, care e departe de a fi o confruntare politica de idei in interesul bunei guvernari, costa Romania enorm si ne costa pe fiecare dintre noi", a scris Ciolos pe Facebook.

Fostul premier tehnocrat sustine ca din cauza "galceavei politice la scara nationala" deciziile economice sunt lasate in plan secundar.
"Deciziile privind investitiile - crestere economica si locuri de munca, ratingul de tara - costurile creditelor pe care Romania le face pe pietele financiare, capacitatea de negociere a unui ministru sau a premierului in numele Romaniei, toate acestea si multe altele sunt influentate de stabilitatea si credibilitatea echipei guvernamentale.

Doamnelor si domnilor guvernanti, bunastarea romanilor nu se creeaza din condei si nici la televizor, ci sta in deciziile, actiunile si credibilitatea dumneavoastra in fruntea tarii", a mai scris Ciolos.Citeste si:
Ciolos le cere oamenilor cinstiti sa se implice: Altfel cei pentru care anticoruptia e statul paralel vor face lege din smecheriePlatforma Romania 100: Revolutia fiscala a PSD-ALDE ii loveste pe cei mai vulnerabili dintre romaniDacian Ciolos: Sa incepem sa actionam pentru o Romanie onesta, in care sa nu ne fie rusine sa traim. Haideti sa ne punem la treaba impreuna!
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 17:21

 Articol citit de 1059 ori

Citeste si: