Concluziile trase de presa britanica dupa ce a testat cea mai scumpa varianta disponibila pentru Dacia Sandero Stepway

Luni, 29 Aprilie 2019, ora 13:58
58002 citiri
Concluziile trase de presa britanica dupa ce a testat cea mai scumpa varianta disponibila pentru Dacia Sandero Stepway
Foto: Dacia

Cea mai scumpa varianta Dacia Sandero Stepway disponibila la vanzare a fost testata de jurnalistii britanici.

Autocar a avut in teste editia limitata Techoard, proaspat lansata de Dacia la un pret de 11.660 de lire sterline in Marea Britanie.

"Totul este foarte destept, cu adevarat. Noile note de design ofera garantia ca Sandero Stepway arata destul de inteligent si este relativ confortabila in interior. Calitatea perceputa nu se poate compara cu rivalele mai costisitoare, dar habitaclul este un loc in care nu ai probleme si este confortabil.

In termeni de rafinament, nu se poate lupta cu cele mai bune modele din clasa, fie ca este vorba de topul pentru supermini sau al SUV-urilor compacte. Tinuta de drum si manevrabilitatea sunt decente, cu putine aspecte de care sa te plangi. Directia este ferma, virajele sunt luate cu incredere", a scris sursa citata.

Apoi, cei de la Autocar au luat in considerare si aspectele tehnice ale masinii.

"Motorul turbo cu trei cilindri de 89 CP este, de asemenea, neschimbat, si ofera performante modeste, asa cum v-ati astepta din cauza pretului relativ modest al masinii. Chiar si asa, poate accelera destul de rapid si, in pofida capacitatii mici, poate mentine viteza pe autostrada.

Radacinile de buget ale masinii se observa mai mult la cutia de viteza, care este putin mai rudimentara. Din momentul in care te obisnuiesti cu ea si iti reglezi asteptarile, nu prea mai ai de ce sa te plangi", a mai scris sursa citata.

Ca o concluzie, Autocar a scris ca recomanda soferilor sa-si cumpere Dacia Sandero Stepway, insa nu neaparat in editia limitata Techroad.

"Daca iei in considerare un Sandero, cu exceptia cazului in care bugetul este chiar o problema, am recomanda SUV-ul stilat Stepway: ofera un raport calitate/pret mai bun si are o gama mai larga de abilitati. Daca ar trebui sa optezi pentru editia Techroad este mai putin cert. Costa 660 de lire peste versiunea Comfort si singura diferenta reala este o camera de mers inapoi si noile jante. Exista astfel o optiune mai buna ce poate fi gasita la un pret mai scazut", a mai scris publicatia britanica.

Ce ofera editia limitata Techroad si cat costa in Romania

Aceasta editie limitata este disponibila pe Duster, Logan si modelele din familia Stepway.

Ea propune doua nuante noi pentru caroserie, fusion red si highland grey, insertii de culoare rosie pentru carcasele oglinzilor laterale si jante de aluminiu de 16 inch (17 inch in cazul Duster).

Ca dotari de serie, regasim sistemul multimedia NAV (Logan, Lodgy, Duster si Dokker), camera video pentru marcarea cu spatele (Logan, Logan MCV si Sandero), sistem cruise control (Logan), volan si ornamentul schimbatorului de viteze imbracate in piele (Duster).

Pretul pentru Dacia Duster Techroad este de 16.850 de euro si vine cu o motorizare diesel de 1.5 litri si 115 CP.

In schimb, pretul pentru Dacia Logan Techroad este de 12.500 de euro, in versiunea diesel de 1.5 litri si 95 CP.

Pentru modelele Stepway, pretul Sandero Stepway este de 14.000 de euro, in timp ce pentru Logan MCV Stepway este de 14.850 de euro. Ambele sunt in versiunea diesel 1.5 litri si 95 CP.

Cu aceeasi motorizare vin si modelele Dokker si Lodgy, care au un pret de 15.300 de euro, respectiv 15.950 de euro, in versiunea Techroad.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#Dacia Sandero Stepway Techroad, #presa britanica Dacia Sandero Stepway , #Sandero