Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

CSM Bucuresti a ramas fara antrenor

CSM Bucuresti a ramas fara antrenor
Foto: Hepta.ro
Per Johansson si-a anuntat azi plecarea de la CSM Bucuresti.

Antrenorul suedez nu va mai continua la campioana Romaniei din cauza distantei fata de familia sa, dar si pentru ca si-a dat deja acordul pentru a prelua fraiele nationalei Muntenegrului.

"Am discutat azi cu oficialii clubului si i-am informat ca mi-ar fi placut sa continui aici, dar aveam dinainte o intelegere cu Muntenegru si vreau sa dau acolo suta la suta. De asemenea, familia mea nu poate veni aici in viitorul sezon, copilul meu este inca la scoala si sincer nu vreau sa traim separati. A sta aici 10 luni pe an in acest moment, este imposibil pentru mine", a spus Per Johansson pentru Prosport.

"Asadar, motivul principal al deciziei mele tine in primul rand de familie, dar si de faptul ca respect foarte mult contractul cu Muntenegru. Am semnat o intelegere cu ei, prin care m-am obligat sa lucrez cel putin 115 zile cu ei / an si mi-ar fi fost foarte greu sa ma tin de contract, daca as fi antrenat CSM Bucuresti. Intentiile mele au fost de a antrena o echipa de club la un asemenea nivel, dar de aceasta data nu este posibil", a completat acesta.
Cu Per Johansson pe banca, CSM Bucuresti a castigat doua titluri si doua Cupe ale Romaniei, ajungand si de doua ori in Final Four-ul Ligii Campionilor.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Miercuri, 16 Mai 2018, ora 17:38

 Articol citit de 3076 ori

Citeste si: