Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Cristiano Ronaldo > stiri Cristiano Ronaldo
A   A   A

Ce l-a intrebat Cristiano Ronaldo pe Laurentiu Branescu cand a aflat ca e roman

Ce l-a intrebat Cristiano Ronaldo pe Laurentiu Branescu cand a aflat ca e roman
Foto: Instagram/Laurentiu Branescu
Portarul roman al lui Juventus Torino, Laurentiu Branescu, a dezvaluit o conversatie purtata cu Cristiano Ronaldo, la scurt timp dupa transferul starului portughez la campioana Italiei.

Branescu a ramas impresionat de modul in care Ronaldo se antreneaza, dar si ca e "foarte prietenos".

In momentul in care a aflat ca e roman, Cristiano Ronaldo l-a intrebat pe Brandescu daca ii cunoaste pe fostul sau antrenor si coleg de la Sporting Lisabona, Ladislau Boloni, respectiv Marius Niculae.

"Este un model pentru noi toti, se antreneaza foarte mult. Este un tip umil, foarte prietenos, care da totul la fiecare antrenament. Cand a venit la Juventus, ne-a salutat, s-a prezentat, apoi a intrat la antrenament. Este foarte serios, se antreneaza din greu si niciodata nu vorbeste in timpul sedintelor de pregatire", a spus Branescu intr-un interviu pentru Fanatik.
"Este foarte motivant, un profesionist. Am vorbit cu el dupa unul dintre primele antrenamente de la Juventus. M-a intrebat de unde sunt iar cand i-am spus ca vin din Romania m-a intrebat daca il cunosc pe Marius Niculae si mi-a vorbit despre Ladislau Boloni", a adaugat acesta.

Cristiano Ronaldo s-a transferat, luna trecuta, de la Real Madrid la Juventus, in schimbul sumei de 100 de milioane de euro.

De parte cealalta, Laurentiu Branescu (24 de ani) a ajuns la Juventus in 2012, insa n-a prins niciun meci pentru echipa mare, fiind mereu imprumutat.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 10 August 2018, ora 17:27

 Articol citit de 50221 ori

Citeste si: