Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Cosmin Contra > stiri Cosmin Contra
A   A   A

Cosmin Contra dezvaluie cum l-a facut sa planga pe presedintele lui Atletico Madrid

Cosmin Contra dezvaluie cum l-a facut sa planga pe presedintele lui Atletico Madrid
Foto: captura Cavaleria
Cosmin Contra a povestit felul in care a reusit sa-l faca sa planga pe presedintele lui Atletico Madrid, in perioada in care era legitimat la acest club.

Actualul selectioner a povestit ca, in 2004, cand Atletico a hotarat sa-l imprumute la West Bromwich Albion, i-a luat pe cei doi copii ai sai si a mers in biroul presedintelui clubului spaniol, Jesus Gil.

Contra nu dorea sa plece in Anglia si le-a aratat celor doi copii cine este vinovatul pentru aceasta mutare, moment in care Gil a inceput sa planga.

"Am fost nevoit sa ma duc in Anglia. M-am accidentat la Atletico si, dupa opt luni de zile, cei de acolo m-au informat ca se bazeaza pe alt extracomunitar. Nu a fost ok din partea lor, mai ales ca lasasem Milan pentru Atletico Madrid. Eu am fost un jucator cu personalitate. In momentul in care cei de la Atletico au luat decizia asta, am luat cei doi copii ai mei, i-am luat de mana, m-am dus la sediul clubului, am intrat in biroul presedintelui si le-am zis in spaniola 'Uitati, el e barbatul care-l trimite pe tati departe de voi'.
Omul a fost asa de emotionat, a inceput sa planga si a spus ca nu poate sa faca un acest lucru. La care eu am spus 'Ce, zic ceva neadevarat?'. Apoi, m-am dus in Anglia, unde nu eram fericit, mi-era dor de copii. Cand am sunat si le-am zis ca vreau sa ma intorc chiar daca nu pot sa joc, au trimis imediat o adresa la club sa ma intorc si sa fac antrenamente cu ei pana in iarna", a povestit Contra pentru Cavaleria.ro.

Cosmin Contra a fost jucatorul lui Atletico Madrid intre 2002 si 2006, dar a bifat doar 34 de meciuri. El a fost imprumutat la West Browich, Poli Timisoara si Getafe.

C.S.
Facebook ShareTweet
 Miercuri, 12 Iunie 2019, ora 21:05

 Articol citit de 5130 ori

Citeste si: