Cum explica antrenorul celor de la CFR Cluj egalul facut cu Astra

Duminica, 17 Februarie 2019, ora 08:34
3300 citiri
Cum explica antrenorul celor de la CFR Cluj egalul facut cu Astra
Foto: Hepta.ro

CFR Cluj a mai facut un pas gresit in actualul sezon de Liga 1, un 1-1 pe teren propriu cu cei de la Astra, desi din minutul 30 ardelenii au avut un om in plus pe teren.

Universitatea Craiova deja s-a apropiat la doar 3 puncte de lidera din Ardeal, iar FCSB poate veni la doar un punct luni, daca va invinge in deplasarea de la Concordia.

Liga 1: CFR Cluj a mai facut un pas gresit, iar FCSB poate profita din nou

Toni Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, a incercat la finalul partidei sa explice jocul slab facut de echipa sa, care parca a mai uitat sa castige in 2019: "Ne doream ca victoria sa vina azi dupa doua rezultate modeste, dar trecem printr-o perioada mai putin buna. Am jucat bine cu Hermannstadt (1-1) si Craiova (0-2), azi nu s-a intamplat asta. Din pacate, nu am avut idei in jocul nostru de azi. Poate rezultatele precedente si-au pus amprenta asupra nervilor jucatorilor.

Am fost nevoiti sa facem si cateva modificari in echipa, iar asta ne-a ajutat in repriza secunda. Am reusit sa marcam, dar, din pacate, nu am putut tine de scor", au fost declaratiile facute de antrenorul portughez dupa joc, pentru TelekomSport TV.

In plus, acelasi antrenor a refuzat sa recunoasca existenta unui conflict intre jucatori si conducere, dupa ce in presa s-a speculat faptul ca fotbalistii lui CFR nu au dorit sa intre in cantonament inainte de meciul cu Astra:

"A fost o decizie a grupului, jucatorii au decis ca e mai bine sa ne vedem direct in ziua meciului. Vreau sa mentionez faptul ca la echipa e o atmosfera foarte buna, jucatorii se inteleg foarte bine si trebuie sa ramana asa. Nu e niciun conflict intre Hoban si Culio, va spun sigur acest lucru", a mai adaugat Conceicao.

2 egaluri si o infrangere are bifate CFR Cluj in acest an calendaristic, in care a pierdut puncte importante fata de rivalele Craiova si FCSB.

Craiova a invins la Sibiu cu 1-0 in aceasta runda, iar FCSB va juca in deplasare luni la Concordia, meci LIVE pe Ziare.com.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#antrenor CFR Cluj reactie meci Astra, #cum explica Toni Conceicao egal facut , #stiri CFR Cluj