Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Catalin Radulescu > PSD
A   A   A

PSD i-a retras sprijinul politic deputatului Radulescu "Mitraliera". Purtatorul de cuvant al partidului si-a dat demisia

PSD i-a retras sprijinul politic deputatului Radulescu "Mitraliera". Purtatorul de cuvant al partidului si-a dat demisia
Foto: Digi24 TV
Partidul Social Democrat a decis, luni, in Comitetul Executiv National, sa ii retraga sprijinul politic deputatului Catalin Radulescu, cunoscut drept "Mitraliera".

"Presedintele organizatiei PSD Arges ne-a prezentat hotararea adoptata in organizatia Arges de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Catalin Radulescu si Biroul Permanent National si Comitetul Executiv au luat act si au validat aceasta hotarare", a precizat Dragnea.

Decizia ar fi venit in urma unor proiecte legislative controversate initiate de Radulescu.

Proiectele depuse de Catalin Radulescu prevedeau o propunere de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, care instituie pragul de 200.000 de euro pentru abuzul in serviciu; o propunere care prevede ca persoanele alese in functii de demnitate publica sa nu mai fie considerate functionari publici; dezincriminarea folosirii functiei pentru a obtine favoruri sexuale sau arest la domiciliu pentru infractiunile cu pedepse mai mici de 3 ani. Tot el a depus si un proiect de lege privind castrarea chimica a pedofililor.
Amintim ca, in luna martie, cand a avut loc Congresul extraordinar al PSD, Catalin Radulescu a criticat conducerea formatiunii. Inainte de congres, el a declarat ca nu avea rost sa fie organizat. In timpul congresului, Radulescu a acuzat lipsa de democratie interna din partid. Tot atunci el a ironizat discursurile sustinute de liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila.

Citeste si:
Deputatul "mitraliera" vrea dezincriminarea abuzului in serviciu si lucreaza de zor la modificarea Codului PenalProiectul deputatului "mitraliera" privind modificarea Codului Penal naste controverse chiar printre cei care l-au semnat
Doua demisii importante

Tot in sedinta CExN de luni, Adrian Dobre si-a dat demisia din functia de purtator de cuvant al partidului si din functia de secretar de stat la Ministerul Economiei si Comertrului. Dobre era purtator de cuvant al PSD din 22 februarie 2017.
Si-a mai dat demisia si Ovidiu Iane din functia de presedinte al organizatiei PSD Diaspora.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Luni, 16 Aprilie 2018, ora 14:31
 Autor:Andreea Ghinea

 Articol citit de 8672 ori

Citeste si: