Catalin Radulescu: Noi, intelectualii din PSD, am putea candida la Congres

Vineri, 07 Iunie 2019, ora 17:22
7469 citiri
Catalin Radulescu: Noi, intelectualii din PSD, am putea candida la Congres
Foto: Facebook/Catalin Radulescu

Deputatul Catalin Radulescu considera ca este "o prostie" indepartarea oamenilor fideli lui Liviu Dragnea si crede ca intelectualii din PSD ar trebui sa candideze la congres.

"Eu cred ca voi candida la Congres, asa cum cred ca vor candida multi dintre colegii si prietenii mei, dar vreau sa vad ce se intampla in continuare. Vad ca este o lupta pentru putere in PSD, noi nu am inteles nimic de fapt din votul de pe 26, dupa care cred ca grupul nostru de oameni intelectuali ne vom intalni si vom lua o decizie in interiorul partidului nostru, ca sa ne constituim ca si grup si sigur, sa ne anuntam candidaturile si cu sustinerile si pentru candidatura la presedintia partidului si ce va urma mai departe (...) . Eu daca candidez, voi candida pentru functia de vicepresedinte", a spus Radulescu la RFI Romania.

Intrebat despre cum ar putea PSD sa iasa din criza in care a intrat dupa alegerile europarlamentare de pe 26 mai, Radulescu a punctat ca unii dintre liderii formatiunii ar trebui sa termine vanatoarea de vrajitoare inceputa dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea.

"In primul rand, partidul ar trebui sa se consulte cu absolut toata lumea si sa nu faca greseala pe care au inceput s-o faca unii dintre liderii partidului sau asa-numiti lideri, care incearca sa faca un fel de vanatoare de vrajitoare, ca s-o numesc asa si sa incerce sa indeparteze din functii sau sa limiteze accesul la functiile din partid unor oameni pe care dintr-o eroare ei considera ca au fost in echipa presedintelui Dragnea sau apropiati de presedintele Dragnea, ceea ce este o prostie.

Oameni de exemplu ca Codrin Stefanescu, Olguta Vasilescu, Catalin Radulescu, Serban Nicolae, Eugen Teodorovici, Liviu Plesoianu, Dorel Caprar, noi nu am fost oamenii unui presedinte, noi suntem oameni vechi in PSD, din pacate pentru unii sau pentru altii suntem intelectuali, nu avem facultati facute nici la SRI, nici nu provenim din tot felul de meserii, de genul vanzatori de carnati, tractoristi, soferi si atunci incercarea de a se prelua puterea de anumiti indivizi din partid sau incercand sa se impuna in partid cred ca e o mare greseala", a punctat Radulescu.

In Comitetul Executiv al PSD s-a decis organizarea unui congres in data de 29 iunie.

Iata ce s-a intamplat la sedinta de vineri

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Catalin Radulescu intelectuali congres , #stiri Catalin Radulescu