Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
A   A   A

Utileaza-ti bucataria de Black Friday cu reduceri de pana la -66% oferite de Casa si Bucataria

Utileaza-ti bucataria de Black Friday cu reduceri de pana la -66% oferite de Casa si Bucataria
Black Friday este cea mai asteptata perioada din an, atat de cumparatori, cat si de propietarii de magazine.

In mediul online, traficul pur si simplu explodeaza in luna noiembrie. Ca sa va faceti o idee, volumul de cautare pentru cuvantul "Black Friday" sare de la cateva mii de cautari de-a lungul anului, la peste 600.000 de cautari in doar cateva zile.

Anul trecut, de Black Friday s-au vandut peste 1 milion de produse. Printre cele mai cautate produse s-au numarat electrocasnicele si produsele pentru casa.

In 2017, magazinele online doresc sa ofere cele mai bune reduceri! Printre acestea se numara si Casa si Bucataria.

Magazinul online Casa si Bucataria (ce comercializeaza produse originale marca PYRAMIS) este rezultatul pasiunii pentru tot ceea ce tine de casa si, in special, de bucatarie.
Casa si Bucataria ofera, intr-un singur loc, cele mai bune, eficiente si rezonabile produse din punct de vedere al pretului, design-ului, utilitatii, noutatii etc.

De Black Friday, Casa si Bucataria si-a propus sa ofere celor interesati de tot ceea ce inseamna bucatarie (hote, cuptoare, plite, chiuvete, baterii, electrocasnice si vase de gatit) un supliment de discount care va reduce preturile cu pana la -66% fata de preturile de vanzare recomandate, pentru peste 300 de produse.

Daca redecorati sau va mutati in casa noua, nu trebuie sa ratati aceasta ocazie. Casa si Bucataria comercializeaza doar produse originale Pyramis, fabricate in Grecia si Italia.

Pyramis are 53 de ani de experienta in prelucrarea otelului inoxidabil si este unul din primii 3 producatori de chiuvete din otel inoxidabil din piata internationala.
In Grecia, Pyramis detine una dintre cele mai mari si moderne fabrici din lume.

Pe www.casasibucataria.ro puteti afla preturile la o parte din produsele care vor fi disponibile la oferta de Black Friday in perioada 16-19 noiembrie 2017.
Facebook ShareTweetGoogle Share
 Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 12:48
 Autor:Advertorial

 Articol citit de 475 ori

Citeste si: