Incepe tIMOn pe Arena Nationala. Targul aduce oferte de la 45 de ansambluri rezidentiale noi

Joi, 25 Mai 2017, ora 09:24
6610 citiri
Incepe tIMOn pe Arena Nationala. Targul aduce oferte de la 45 de ansambluri rezidentiale noi
Foto: Arhiva Ziare.com

Azi se deschide Targul Imobiliar National (tIMOn), organizat in premiera la Arena Nationala.

Targul e deschis intre 25-28 mai, zilnic, intre orele 10:00 si 20:00, iar un bilet costa 10 lei. Insa vizitatorii pot downloada invitatii gratuite de pe site-ul www.timon.ro.

Preturile unitatilor afisate la tIMOn oscileaza intre 19.000 si 3.000.000 de euro.

Circa 45 de ansambluri rezidentiale, cu o valoare de piata de peste 275 de milioane de euro, vor fi lansate la tIMOn.

Dezvoltatorii imobiliari vor lansa cinci faze noi ale ansamblurilor de mari dimensiuni precum: GVI Town fazele 3 si 4, GranVia Park fazele 3 si 4, Onix Pipera, New Point Pipera si Ivonco Pantelimon, care vor avea peste 400 de apartamente fiecare faza.

"Dupa ani buni in care dezvoltarile au reinceput timid, cu ansambluri de mici dimensiuni, dezvoltatorii reducandu-si vizibil riscurile, asistam astazi la o adevarata eruptie de ansambluri de mari dimensiuni in Bucuresti. (...)

Greselile trecutului au fost invatate atat de catre dezvoltatori, cat si de cumparatori si, desi exista posibilitatea de achizitie imobiliara din stadiul de proiect, expunerea este una mult mai mica pentru ambele parti implicate in procesul de achizitie imobiliara", a declarat directorul tIMOn, Vlad Vlasceanu.

In cadrul targului vor mai fi inaugurate 40 de proiecte de dimensiuni mici, cu o valoare de piata de peste 200 milioane de euro.

Dezvoltatorul imobiliar Gindi Group impreuna cu firma Real-Sol vor lansa doua faze ale ansamblului rezidential GViTown, prin care vor construi 130 de apartamente, cu o investitie de 8 milioane de euro.

Grupul spaniol Gran Via Real Estate investeste 13 milioane de euro in faza a doua a proiectului Gran Via Park, dupa ce a vandut deja integral primele 324 de apartamente.

Dezvoltatorul a inceput deja constructia celei de-a doua faze, ce insumeaza 310 locuinte.

Citeste si despre Prima Casa 2017: La cat a fost stabilit plafonul si ce locuinte poti cumpara prin program

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#ansambluri imobiliare targ imobiliar, #targ imobiliar Arena Nationala , #targ imobiliar