Garsoniere de vanzare in Timisoara - Cum alegi unde sa-ti cumperi casa

Advertorial
Luni, 09 Decembrie 2019, ora 15:37
16952 citiri
Garsoniere de vanzare in Timisoara - Cum alegi unde sa-ti cumperi casa

Majoritatea celor care cauta garsoniere de vanzare in Timisoara sunt studenti. Dar exista doritori si printre cei care raman in orasul de pe Bega dupa terminarea studiilor sau care accepta oferte de munca avantajoase.

Chiar daca doritorii nu vor sa dea sume foarte mari pentru garsoniere de vanzare in Timisoara, nici nu le este indiferenta zona in care urmeaza sa locuiasca pe termen lung.

Timisoara este al treilea oras ca marime din Romania, dupa Bucuresti si Iasi. Si este unul dintre cele mai importante centre culturale si universitare din tara. Mai mult, orasul si-a capatat renume si pentru locurile de munca bine platite.

Asa se face ca exista un numar tot mai mare de doritori sa se mute in capitala Banatului. Iar alegerea zonei de locuit nu este foarte usoara.

Depinde de prioritati si preferinte

Pentru ca a cumpara garsoniere de vanzare in Timisoara este o investitie pe termen lung, trebuie sa iei in considerare cateva criterii.

Faptul ca pretul este mic nu ofera si garantii. Este importanta si siguranta pe care ti-o ofera zona in care vei locui.

La fel de important este sa ai acces usor la puncte de interes si transport in comun. Si nu ar fi rau sa beneficiezi si de spatii verzi, de liniste si de vecini buni.

Una dintre zonele preferate de cei care cauta garsoniere de vanzare in Timisoara este cartierul Medicina. Si asta pentru ca este usor accesibil, curat, linistit, sigur, cu multe facilitati.

Si Cartierul Bancar se bucura de o buna reputatie, la fel ca si Bucovina. Dar nu trebuie sa te feresti nici de cartoere precum Soarelui sau Tipografilor, apreciate pentru spatiile de relaxare.

Conditii bune, preturi mai mici pentru garsoniere de vanzare in Timisoara

Tii seama doar de costul de achizitie pentru garsoniere de vanzare in Timisoara? Gresesti. Este foarte important ca si cheltuielile cotidiene sa ramana la pret mai scazut.

Degeaba platesti un pret mai mic la cumparare, daca esti nevoit sa cheltui sume mari pe utilitati, pe plata bunurilor si serviciilor, pe alimente si obiecte de uz personal.

Asadar, este foarte important sa analizezi in ansamblu costurile traiului pentru garsoniere de vanzare in Timisoara. Iar localnicii considera ca cel mai avantajos din punct de vedere financiar este sa locuiesti in cartiere precum Centrul Bancar, Bogdanestilor sau Piata Libertatii.

In functie de ceea ce-ti doresti, trebuie sa mai tii cont si de faptul ca un cartier mai ieftin poate sa nu iti ofere acces la alte beneficii. Caci nimic nu e mai important decat ca zona in care locuiesti sa se potriveasca cu stilul tau de viata si sa corespunda nevoilor tale.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#garsoniere vanzare Timisoara , #garsoniera