Cum te poate ajuta un purificator sa mentii curatenia in casa

Advertorial
Luni, 29 Octombrie 2018, ora 13:33
63647 citiri
Cum te poate ajuta un purificator sa mentii curatenia in casa

Probabil ti-ai dorit mereu un aparat care sa stearga, in locul tau, praful din casa. Dar, hai sa privim putin altfel lucrurile. Cum ar fi daca nu ai avea praf aproape deloc?

Un aparat care sa capteze eficient o mare parte din praful din casa exista, si poate fi cumparat chiar acum din magazinul online Aleco Air, specializat in solutii pentru imbunatatirea calitatii aerului.

Sa spunem ca ai un apartament de doua camere. Un purificator care poate face "curat"pentru tine este Clean Air Optima CA506, un dispozitiv care dispune de o multime de filtre si sisteme de filtrare ce capteaza praful, dar si spori de mucegai, polen, par de animale sau alergeni. In plus, elimina mirosurile neplacute, fumul de tigara sau virusuri si bacterii.

Cu alte cuvinte, este o masina "de curatat"aerul, extrem de eficienta, recomandata pentru o suprafata de pana la 60m2. Te scapa de praf, dar si de numeroase probleme de sanatate.

Sa le luam pe rand.

CA506 dispunde de un filtru HEPA extrem de eficient. Este gandit sa opreasca particule de pana la 0,03 microni, adica pana la 99,97% din particulele din aer. In cateva ore de functionare, praful din camera este oprit in acest filtru si nu mai are ce sa se depuna pe mobila, carti sau aparatura electrocasnica.

Cu alte cuvinte, mai putin praf de sters, mai mult timp liber pentru tine. Acest filtru se schimba periodic, in functie de gradul de utilizare. In general, se recomanda schimbarea lui la 6-9 luni pentru o utilizare normala.

Pe langa filtrul HEPA, CA506 este dotat si cu un filtru electrostatic ce atrage particule de pana la 0,01 microni. Polenul, alergenii sau alte particule daunatoare sanatatii sunt filtrate, lasand sa se intoarca in camera un aer mai curat.

Nici mirosurile nu scapa "netratate". Acest purificator are un filtru de carbon si lampa UV ce reuseste, pe langa neutralizarea mirosurilor sa distruga virusuri sau bacterii din aer. Este un plus enorm pentru sanatatea familiei, reducand riscul de transmitere a afectiunilor, atat de prezente in sezonul rece.

Ionizatorul vine sa completeze capacitatea de purificare a lui CA506. Ionii negativi degajati in aer se prind de particulele de impuritati care devin mai grele si pot fi filtrate mai usor.

Cu alte cuvinte, un purificator eficient nu te ajuta doar sa mentii casa mai curata, fara praf, dar te ajuta si sa ai un aer mai sanatos. Cine nu are nevoie de asa ceva?

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#purificator aer, #igiena locuinta , #locuinte