Cum sa transformi interiorul intr-un decor elegant, perfect pentru relaxare?

Advertorial
Marti, 02 Aprilie 2019, ora 15:36
5490 citiri
Cum sa transformi interiorul intr-un decor elegant, perfect pentru relaxare?

Lumina din interiorul unei locuinte poate influenta in mod decisiv si starea celor stau acolo, ii poate ajuta sa isi desfasoare toate activitatile intr-un cadru primitor, cald sau ii poate incomoda, depinde doar de ce alegeri face fiecare.

Transformarea interiorului intr-un spatiu deosebit se poate face foarte simplu cu cateva corpuri de iluminat pentru interior de la Eglo Romania. Firma este membru al Grupului EGLO Austria, are doar produse originale si de calitate superioara, rezistente si din materiale alese cu grija pentru a oferi cele mai bune surse de iluminat pentru orice spatiu interior.

De exemplu, in sufragerie sau dormitor se pot monta aplice de la Eglo Romania, cu un design elegant si forme care vor potenta aspectul interior al camerelor unde sunt fixate. Pe langa aplice mai putem avea si lustre sau plafoniere, care vor oferi o lumina foarte placuta, iar pentru accentuare se vor monta spoturi si veioze din ofertele magazinului online.

Pentru camere cu un aspect cu adevarat deosebit, de epoca, candelabrele si lampadarele, pendulele vor fi alegeri inspirate pentru a avea o casa care arata foarte bine la interior. Produsele de la firma amintita au si becuri incluse, in functie de tipul lor, flux luminos de calitate, eficienta energetica mare.

Pe holuri lumina va fi asigurata de niste spoturi sau de plafoniere, aplice cu o lumina calda, pentru a scoate in evidenta mai bine spatiul respectiv. Corpurile de iluminat pentru interior trebuie sa fie cat mai usoare, sa se poata monta rapid, sa reziste la uzura si la eventuale socuri, sa fie simplu de curatat si intretinut.

De asemenea corpurile de iluminat pentru interior vor avea si accesorii pe masura pentru a fi si mai elegante si a se incadra foarte bine in decorul interior. Numarul de corpuri de iluminat din fiecare camera depinde de cata lumina avem nevoie si ce design alegem pentru camere.

Ele se pot combina in functie de viziunea si de nevoile fiecarui utilizator pentru efecte de accentuare cat mai deosebite. In acest fel veti impresiona pe toata lumea si veti avea camere in care va fi o placere sa stati si sa lucrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#corpuri iluminat interior , #locuinte