Cum sa alegi un arhitect pentru viitorul tau proiect

Advertorial
Miercuri, 14 Noiembrie 2018, ora 17:36
24864 citiri
Cum sa alegi un arhitect pentru viitorul tau proiect

Vorbeste cu zece arhitecti sa iti proiecteze o cladire si vei avea parte de zece design-uri diferite, oricat de precis ai fi cu explicatiile. Aceste design-uri pot fi pe placul tau sau nu.

Arhitectura este o profesie bazata pe servicii, iar firmele de arhitectura ofera pachete in care includ servicii de design, administrative si de constructie. Asadar, daca ar fi sa contactezi zece companii diferite, cum te hotarasti care optiune ti se potriveste cel mai bine?

Fiecare firma de arhitectura are punctele sale forte si propriul mod de a functiona. Pentru a face alegerea care ti se potriveste cel mai bine, ti-am pregatit cateva sfaturi:

Firma noua sau veche?

Sunt plusuri si minusuri de ambele parti, insa aici va trebui sa iti folosesti si intuitia. O firma de arhitectura noua si cu putini clienti isi poate dedica mai mult timp proiectului tau.

O firma veche ar putea avea deja destui clienti, iar un proiect in plus poate fi prea mult pentru o echipa suprasolicitata. Firmele de arhitectura mai apeleaza si la ajutor extern in perioadele in care sunt prea multe proiecte, iar asta nu este neaparat avantajos pentru proiectul tau. Daca vrei sa iti faci o idee mai buna despre companie, ai putea sa...

Le faci o vizita la birou

Nicio firma serioasa de arhitectura nu va rata prilejul de a-si expune realizarile, abilitatile creative si nivelul de expertiza. In afara de site, biroul este locul cel mai bun de expozitie.

Fii atent dupa elemente de design ce se repeta in proiectele lor pentru a sti la ce te poti astepta.. si sa nu-ti faci griji daca vezi dezordine multa in birou. Design-ul arhitectural este un proces intortocheat in sine!

Cunoaste echipa

Firmele de arhitectura opereaza ca orice alta organizatie. Desi persoanele de contact vor fi probabil cele din varf, ai putea sa porti o discutie si cu restul membrilor echipei care ar urma sa lucreze la proiectul tau.

Angajeaza o alta firma pentru consultanta

Acest lucru este fezabil doar in cazul proiectelor mari. Un arhitect consultant poate analiza fiecare optiune si te poate ajuta cu pareri obiective ce iti vor usura decizia finala.

Cauti o firma de arhitectura ce ofera o varietate de servicii de inalta calitate? Uberhause este un biroul de arhitectura la care poti gasi cele mai inalte standarde de design, ani de experienta si multi clienti satisfacuti!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#firme arhitectura , #locuinte