Cum arata locuinta viitorului pentru generatia Millennials?

Advertorial
Joi, 15 Noiembrie 2018, ora 11:21
6405 citiri
Cum arata locuinta viitorului pentru generatia Millennials?

Industria constructiilor a ajuns la un nivel la care confortul si luxul nu mai sunt preferinte, ci atribute universal valabile in cazul oricarei locuinte.

Firma de constructii Euromateria vorbeste despre amenajari interioare care nu se vor demoda, precum si de un design personalizat in functie de nevoile proprietarilor.

Locuinta viitorului este proiectata printr-un simt practic, detaliu subliniat de multe firme de constructii din Bucuresti.

Cum poate firma de constructii Euromateria sa transforme prin facilitati o locuinta inteligenta care se bucura de valoare pe termen lung?

Tinerii isi impun inca de la varste fragede preferintele pentru o locuinta moderna. Acest aspect se reflecta in amenajarile interioare pentru camera copilului, living si chiar si baie sau bucatarie.

Firma de constructii Euromateria a servit numeroase proiecte rezidentiale in cursul acestui an, iar in 75% dintre acestea a putut fi sesizat un element central: minimalismul.

Constructiile moderne integreaza tehnologia in fiecare camera de locuit

Daca amenajarea locuintei poate fi ajustata, tehnologia este un detaliu de la care nu se poate face rabat atunci cand discutam despre tineri cu varste intre 15 - 20 de ani.

Noul val de proprietari isi ghideaza proiectele in functie de rentabilitatea investitiei si nu putini sunt cei care se asteapta ca locuinta de azi sa ramana neschimbata chiar si peste cinci sau zece ani, motiv pentru care apeleaza la firma de constructii Euromateria din Bucuresti, una dintre cele care s-au adaptat cu succes trendurilor cameleonice din industria constructiilor.

Exodul generatiei Millennials catre spatii locative noi si moderne

In cele mai multe dintre cazuri, generatia Millennials mizeaza pe inchirierea de case sau apartamente, unde, din nou, stilul modern ramane un must. In contrapondere cu generatia Y se situeaza generatia Z.

Acesti tineri sunt orientati catre comunitate, colaborare si conexiuni personale, motiv pentru care luxul nu constituie un criteriu primordial in alegerea unei locuinte si, din moment ce au crescut intr-o lume a turbulentelor economice si globale, ei gasesc confort in comunitate, siguranta si acceptare intr-un cartier periferic sau central.

Ce au in comun Millennialii si Generatia Z? Comunitatea si frumusetea sunt cheia

Cercetarile arata ca generatia Z se concentreaza pe comunitate, siguranta in cifre si individualitate. Acestea sunt atributele cheie care ar trebui integrate in locuinte, iar firma de constructii Euromateria desavarseste acest triunghi prin profesionalism si flexibilitate.

Dat fiind ca tehnologia este o a doua natura pentru tinerii din generatia Millennials, fiecare noua locuinta beneficiaza de incalzire electrica in pardoseala la preturi accesibile, pentru controlul absolut al temperaturilor.

Totusi, incalzirea electrica prin pardoseala este surclasata de lumina naturala abundenta, care ofera o experienta curativa ce leaga oamenii de ritmurile circadiene naturale. Iluminatul cu LED este o alternativa inteligenta pentru spatiile care nu permit lumina naturala. Confortul ramane, insa, un must, incalzirea electrica prin pardoseala reusind sa depaseasca asteptarile in materie de eficienta si calitate.

Noua generatie de proprietari si chiriasi isi impun propriile idei despre facilitatile care le ofera sentimentul de "acasa".

Firma de constructii Euromateria se concentreaza pe aspecte psihografice, pe aspiratiile si intelegerea designului inteligent care integreaza tehnologia in fiecare locuinta proiectata cu incalzire electrica prin pardoseala.

Toate acestea determina determina un design versatil si conservarea optima a modernismului de azi in orice locuinta.

Articol realizat cu ajutorul specialistilor Euromateria.ro si TotalHeat.ro.

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#incalzire pardoseala , #locuinte