Becuri led la preturi mici? Iata care sunt avantajele!

Advertorial
Luni, 16 Aprilie 2018, ora 14:55
28741 citiri
Becuri led la preturi mici? Iata care sunt avantajele!

Cu totii ne dorim sa gasim cele mai bune metode cu privire la reducerea cheltuielilor. Este important sa incepem sa economisim, mai ales in contextul economic dat.

Atunci cand facem o investitie trebuie sa privim tabloul per ansamblu. Nu trebuie sa ne uitam la cat scoatem din buzunar pe moment, ci trebuie sa privim in viitor, sa vedem impactul pe care il va avea investitia noastra dupa o anumita perioada de timp.

Un astfel de exemplu il regasim in domeniul iluminatului, unde o serie de becuri led poate aduce multiple avantaje, atat din punct de vedere economic, cat si din alte considerente.

Becuri led

cu preturi mici pentru economii mari

Diverse modele de becuri led ajung in primele rafturi ale marilor comercianti, lasand in urma becurile economice sau cele fluorescente.

Cu putin timp in urma, becurile incandescente au fost interzise prin legislatia europeana, care stipuleaza oprirea comercializarii acestora.

Merita, insa, o astfel de investitie? Merita alegerea unor becuri led in detrimentul altor tipuri de becuri?

Pretul unor astfel de becuri led porneste de la cativa lei si poate ajunge si pana la cateva zeci de lei in functie de furnizorul de la care alegeti sa va procurati sursele de iluminat.

Divermarket va pune la dispozitie o gama variata de becuri led, cu preturi incepand de la 5 lei. Astfel, daca luam drept exemplu un apartament cu doua camere, vorbim despre o achizitie de 8-10 becuri led.

Deci, la un pret unitar mediu de 8-10 lei, putem vorbi despre aproximativ 100 lei, per intreaga casa.

De-a lungul timpului preturile becurilor cu led au fost intr-o continua involutie, astazi, becurile cu led fiind mult mai accesibile.

Perspectiva responsabilitatii sociale

Pe langa perspectiva economica, putem privi acest subiect din multe alte unghiuri, avantajele sale fiind nenumarate.

De-a lungul timpului, responsabilitatea sociala este un subiect din ce in ce mai controversat. In general, vorbim despre aceasta in cadrul marilor companii, insa fiecare dintre noi putem contribui la crearea unei lumi mai bune prin anumite actiuni de responsabilitate sociala.

Spre deosebire de becurile led, becurile fluorescente folosesc mercur in componenta sa. Utilizarea becurilor led inseamna eliminarea mercurului.

Poluarea cu mercur este extrem de periculoasa, aceasta substanta fiind considerata de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii, una dintre cele mai periculoase 10 substante din lume.

Potrivite pentru o gama larga de domenii

Un alt beneficiu pe care il aduce utilizarea becurilor led este acela al modului lor de functionare. Acestea suporta atat temperaturi ridicate, cat si temperaturi foarte scazute.

Aceasta caracteristica il face potrivit pentru o varietate de domenii, precum: iluminat indoor si outdoor, autovehicule, biciclete, televizoare, vitrine alimentare etc.

De asemenea, becurile led mai sunt recomandate si de marimea lor compacta, mentenanta facila pe care o confera si de rezistenta lor la socuri.

Caldura putina, insecte putine

Becurile led nu contribuie la acumularea de caldura in casa. In special in anotimpurile calde, orice factor ce aduce un surplus de caldura se face resimtit.

Becurile led, spre deosebire de becurile ce actioneaza cu lumina incandescenta sau cele economice, actioneaza doar cu lumina rece.

Un alt avantaj ce le confera un plus pe piata este faptul ca acestea atrag un numar considerabil mai mic de insecte fata de concurenta lor.

Becurile led nu folosesc lumina ultravioleta, cunoscuta ca fiind preferata lor si, de aceea, sunt recomandate pentru oamenii cu insectofobie si nu numai.

De asemenea, pentru un plus de siguranta, apeleaza la becuri led cu lumina galbena, care au un efect negativ, in special asupra moliilor si insectelor.

Alegerea unui furnizor de incredere

Atunci cand ne hotaram sa facem trecerea de la becurile pe care le utilizam, la becuri led, trebuie sa luam in considerare si furnizorul la care vom apela.

Inca din 2014, DiversMarket aduce pe piata din Romania o gama variata de produse de iluminat si materiale electrice.

Inca de la inceput, acestia au format un parteneriat puternic cu ELMARK, o companie cu aproximativ 20 de ani vechime in domeniul comertului cu echipamente electrice si componente aferente, precum si becuri led de prima clasa.

Cu diversmarket.ro economisesti inteligent cu preturi mici!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inflația scade în ritm de melc, iar prețul benzinei va crește mai repede decât se preconiza, spun estimările BNR
Inflația scade în ritm de melc, iar prețul benzinei va crește mai repede decât se preconiza, spun estimările BNR
Rata anuală a inflaţiei va continua să scadă în următoarele luni într-un ritm încetinit faţă de anul 2023 şi pe o traiectorie uşor mai ridicată decât cea anticipată în prognoza pe...
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
#becuri led, #solutii iluminat, #becuri economice , #locuinte