Ansamblul Global City Residence - Metrou Mihai Bravu

Advertorial
Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 08:00
37809 citiri
Ansamblul Global City Residence - Metrou Mihai Bravu

In ultimii ani ne-am obisnuit ca marea majoritate a ofertelor de noi ansambluri imobiliare din Bucuresti sa fie localizate spre periferia orasului sau chiar in afara orasului, la "cateva minute" de iesirea din oras sau de ultima statie de metrou.

Oricat de tentante ar fi prezentarile unor astfel de oferte au cu toate un mare dezavantaj: distanta fata de principalele puncte de interes din oras: scoli, spitale, institutii ale statului sau locurile de munca ale locatarilor - ceea ce duce practic la dependenta deplasarii cu autoturismul propriu.

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu, la circa 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti.

La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu, Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image, dar si mall-uri - Sun Plaza sau Mall Vitan.

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic.

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere, structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand "casa in acasa".

Parterul si mezaninul intregului ansamblu vor avea destinatie spatiu comercial, iar locurile de parcare vor fi prevazute atat in subsolul blocului cat si suprateran.

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape, astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie, a unitatilor locative, toamna anului 2019.

Cea de-a 2 etapa, cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri, cu termen de finalizare: 2020.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#apartamente noi, #apartamente metrou Mihai Bravu , #apartamente noi