3 alegeri inspirate pentru o locuinta mai calduroasa in aceasta iarna

Advertorial
Luni, 26 Noiembrie 2018, ora 16:43
8052 citiri
3 alegeri inspirate pentru o locuinta mai calduroasa in aceasta iarna
Foto: CC0 Creative Commons

Chiar daca temperaturile critice din timpul noptilor de iarna coboara sub 0 grade C, tu trebuie sa te bucuri intotdeauna de un confort termic excelent, atunci cand te afli in locuinta ta.

De ce sa iti fie frig in spatiul pe care il consideri ACASA, cand poti face cateva schimbari in stilul tau de viata, astfel incat sa ai parte din plin de caldura necesara? Afara este inca o vreme placuta, insa in scurt timp, frigul isi va face simtita prezenta si in orasul tau.

De aceea, daca te pregatesti de pe acum pentru iarna ce va veni, locuinta ta va fi una mult mai calduroasa pe intreaga perioada a celor mai friguroase luni din an.

Asa ca profita de saptamanile pe care inca le mai ai dispozitie, pentru a primi cu bratele deschise caldura in confortul casei tale.

Lenjerie de pat

Ai nevoie de un somn odihnitor in fiecare noapte, pentru ca daca te-ai odihnit in timpul somnului asa cum trebuie, esti mult mai activ la munca, iar puterea de concentrare si tonusul mental au numai de castigat.

De aceea, noptile de iarna trebuie asteptate cu o lenjerie de pat confortabila si calduroasa, menita sa iti ofere relaxare pe intreaga durata a somnului tau.

Nu uita de pijamale, pentru ca o bluza si o pereche de pantaloni calduroase fac intotdeauna "casa buna" cu o pilota moale, un set de perne moi si un topper de pat ce permite o aerisire excelenta.

Centrala termica

Daca inca nu ai centrala termica, acum este cel mai potrivit moment pentru o astfel de investitie in casa ta. Un astfel de sistem de incalzire nu doar ca iti permite sa ai apa calda oricand doresti, dar iti ofera si independanta termica fata de reteaua publica.

Facturile vor fi mult mai mici, pentru ca nu va mai trebui sa suporti din propriul buzunar, intr-un mod total nefiresc, pierderile din reteaua locala de furnizare a energiei termice.

Cat despre confortul de care tu si toti ceilalti membri ai familiei va veti bucura, nu putem spune decat atat: ai libertatea de a seta caldura din absolut fiecare incapere, cu ajutorul termostatului.

Locuinta noua

Daca locuiesti in chirie intr-un bloc de locuinte mai vechi de 30 de ani, mai mult ca sigur te confrunti cu facturi mai mari la caldura, luna de luna. Iar acesta este un efect al pierderilor resimtite pe intreaga retea de distributie a agentului termic, nicidecum o cauza a unui consum urias in propria ta locuinta.

Pentru mai multa caldura la preturi mult mai mici, iti recomandam sa gasesti din timp o locuinta intr-un imobil nou. Datorita materialelor noi si de o calitate net superioara, blocurile noi se descurca mult mai bine pe timp de iarna, la capitolul Termoizolare.

Geamurile se inchid mult mai bine, peretii sunt mult mai bine izolati termic, iar fiecare apartament dispune deja de centrala termica proprie.

Nu lasa iarna sa zdruncine din temelii confortul din casa, pe perioada lunilor friguroase! Alege din timp sa faci cele mai inspirate alegeri, de dragul unui camin calduros in care toti cei dragi tie se poti simti ACASA.

Nici nu trebuie sa mai astepti pana la salariu, pentru a plati acum avansul unei chirii intr-un bloc nou, sau contravaloarea unei centrale de apartament. Un credit fara acte de la vivacredit rezolva rapid problema banilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplici chiar online pentru un astfel de imprumut urgent, iar daca cererea iti este aprobata, te bucuri de o suma de pana la 2000 de lei.

Cu acest imprumut binevenit, pe care il poti restitui apoi la salariu, tii deoparte de casa ta temperaturile critice ale iernii urmatoare!

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#locuinta calduroasa , #locuinte